Blue Horizon (2)
INTIME NEWS
Τι αναμένεται να αποφασίσει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία

Εκτάκτως συνεδριάζει σήμερα η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία προκειμένου να εξετάσει λεπτομερώς όλα τα ζητήματα που αναδείχθηκαν μετά τον πνιγμό του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη.

Καταδίκη της εγκληματικής πράξης

Με νέα σημερινή της ανακοίνωση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία «καταδικάζει ρητά και απερίφραστα τις εγκληματικές ενέργειες συγκεκριμένων μελών του πληρώματος που οδήγησαν στον τραγικό χαμό του Αντώνη Καρυώτη στο πλοίο Blue Horizon, την διερεύνηση των οποίων έχουν αναλάβει οι Αρχές και η Δικαιοσύνη, ώστε όλα τα υπαίτια πρόσωπα να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Επαναλαμβάνει και δηλώνει ρητά προς πάσα κατεύθυνση ότι η εγκληματική συμπεριφορά των συγκεκριμένων ναυτικών δεν αντιπροσωπεύει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Ναυτικών.

Το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των ναυτικών για μια ακόμη φορά εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του εκλιπόντος και ταυτόχρονα πρόκειται να αποφασίσει την έμπρακτη στήριξη στην οικογένεια του αδικοχαμένου εκλιπόντος».

Πιθανή η απεργία

Σύμφωνα με πληροφορίες μελών ναυτεργατικών σωματείων στη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΝΟ δεν αποκλείεται να αποφασιστεί απεργιακή κινητοποίηση των ναυτικών της ακτοπλοϊας για την ερχόμενη Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου αναφέροντας ότι πάγια και σταθερή θέση της ΠΝΟ είναι η ασφάλεια των θαλασσίων συγκοινωνιών και η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Σήμερα στις 7 το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά ναυτεργατικά σωματεία και φορείς έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη Ε-3.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καρκίνος του μαστού
Δραματική αύξηση καρκίνων του παχέος εντέρου σε παιδιά, έφηβους και νέους την τελευταία 20ετία
Oι ερευνητές υπολόγισαν τις τάσεις στα ποσοστά καρκίνου του παχέος εντέρου για άτομα ηλικίας 10-44 ετών από το 1999 ως το 2020
Δραματική αύξηση καρκίνων του παχέος εντέρου σε παιδιά, έφηβους και νέους την τελευταία 20ετία