Το περιστατικό με την ευτυχή κατάληξη συνέβη στον κάμπο του Κιλελέρ, που έχει καλυφθεί από νερά εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel που συνεχίζει στην περιοχή το καταστροφικό της πέρασμα.
Πυροσβέστες επιβιβασμένοι πάνω σε τρακτέρ προσέγγισαν ένα χωράφι όπου ένας άνθρωπος είχε σχεδόν σκεπαστεί από τα νερά που είχαν καλύψει μια τεράστια έκταση.
Το περιστατικό συνέβη στον δήμο Κιλελέρ στη Θεσσαλία. ;Oπως καταγράφει η κάμερα της ΕΡΤ, πυροσβέστης προσέγγισε τον άνδρα, του φόρεσε σωσίβιο και κράνος και με τη βοήθεια συρματόσχοινου τον τράβηξαν σε ασφαλές σημείο.
Όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Βαγγέλης Μητρούσιας, ανάλογη επιχείρηση της πυροσβεστικής συνέβη στην ίδια περιοχή λίγη ώρα νωρίτερα. Εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel και της τεράστιας ποσότητας νερού η περιοχή αυτή θυμίζει μια απέραντη λιμνοθάλασσα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή
Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ
Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ