pirosvestis
Απεγκλωβισμός on camera στο Κιλελέρ – Πυροσβέστης σώζει την τελευταία στιγμή άνθρωπο μέσα από τα λασπόνερα

Το περιστατικό με την ευτυχή κατάληξη συνέβη στον κάμπο του Κιλελέρ, που έχει καλυφθεί από νερά εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel που συνεχίζει στην περιοχή το καταστροφικό της πέρασμα.

Πυροσβέστες επιβιβασμένοι πάνω σε τρακτέρ προσέγγισαν ένα χωράφι όπου ένας άνθρωπος είχε σχεδόν σκεπαστεί από τα νερά που είχαν καλύψει μια τεράστια έκταση.

Το περιστατικό συνέβη στον δήμο Κιλελέρ στη Θεσσαλία. ;Oπως καταγράφει η κάμερα της ΕΡΤ, πυροσβέστης προσέγγισε τον άνδρα, του φόρεσε σωσίβιο και κράνος και με τη βοήθεια συρματόσχοινου τον τράβηξαν σε ασφαλές σημείο.

Όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Βαγγέλης Μητρούσιας, ανάλογη επιχείρηση της πυροσβεστικής συνέβη στην ίδια περιοχή λίγη ώρα νωρίτερα. Εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel και της τεράστιας ποσότητας νερού η περιοχή αυτή θυμίζει μια απέραντη λιμνοθάλασσα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα