αλκοόλ
Απίστευτη απάτη στην Εύβοια - Έτρωγε και έπινε δωρεάν, προσποιούμενος τον… γιατρό

Μια ιστορία απάτης με πρωταγωνιστή 65χρονο, έφερε στο φως έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, έπειτα από καταγγελίες επαγγελματιών της περιοχής.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 65χρονος για το διάστημα από 14 Ιουνίου μέχρι και 31 Ιουλίου 2023 που συνελήφθη από τους αστυνομικούς με την κατηγορία της απάτης κατ’ εξακολούθηση, φέρεται να παρίστανε το γιατρό σε επαγγελματίες της περιοχής για να κάνει διακοπές τζάμπα!

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν μετά από καταγγελία επαγγελματία της περιοχής ότι άνδρας έφυγε από την επιχείρησή του χωρίς να πληρώσει. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 65χρονος παρίστανε το γιατρό και όταν έφτανε η ώρα να πληρώσει ισχυριζόταν ότι έχει ξεχάσει το πορτοφόλι του και ότι η τραπεζική του κάρτα δε δούλευε εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.

Με αυτόν τον τρόπο «φέσωσε» ένα ξενοδοχείο και τέσσερα εστιατόρια, μέχρι να αποκαλυφθεί η παράνομη δράση του. Η αστυνομική έρευνα έδειξε επίσης, ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, για ανάλογες περιπτώσεις απάτης.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ  ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα