mitera_nekri
Τι έδειξε νεκροψία -νεκροτομή για την 38χρονη μητέρα που κάηκε μέσα στο αμάξι της

Ολοκληρώθηκε σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 38χρονης μητέρας από την Κατερίνη, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου κάηκε κυριολεκτικά μέσα στο αυτοκίνητό της μετά από φωτιά που ξέσπασε.

Ιατροδικαστικές πηγές αναφέρουν στο ThessToday πως αιτία θανάτου άτυχης γυναίκας είναι η «ολική απανθράκωση» μετά τη φωτά που προκλήθηκε στο όχημα.

Κατά πληροφορίες η 38χρονη εισέπνευσε καπνό και έτσι έχασε τις αισθήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει και να βρει τραγικό θάνατο.

Οι συγγενείς της, που έφτασαν στο σημείο για να την αναγνωρίσουν, θρηνούν τον άδικο χαμό της. Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης γυναίκας: «Με πήραν τηλέφωνο ότι κάτι έγινε με το παιδί. Πήγα στο σημείο. Την είδα καμένη μεσα στο αυτοκίνητο. Είμαστε σοκαρισμένοι, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κανένας δεν ξέρει τι έγινε, μόνο η κόρη μου και ο Θεός. Έφυγε το παιδί μου, πάει χάθηκε».

Σημειώνεται ότι κάτοικοι της περιοχής, έσπευσαν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα ενώ άμεσα κατέφθασαν και άνδρες της Πυροσβεστικής για να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο για την 38χρονη γυναίκα ήταν ήδη αργά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα