αυτοκινητο-καμενο
Ασύλληπτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε στην Κατερίνη, με θύμα μια 38χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, η οποία απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της.

Φρικτό θάνατο βρήκε οδηγός στην Κατερίνη όταν απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε  γύρω στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ odelalis.gr, το όχημα που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα σε δρόμο της πόλης ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε κάδο απορριμμάτων επί της οδού Φαρμάκη, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Όταν οι πυροσβέστες κατέφθασαν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη κατασβεστεί και εντός του οχήματος βρέθηκε απανθρακωμένο άτομο άγνωστων στοιχείων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει την ώρα που ξέσπασε η φωτιά και το άτομο που οδηγούσε δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Επίσης για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία εκδήλωσης της φωτιάς και αν πρόκειται για κάποια μηχανική βλάβη που την προκάλεσε ή κάτι άλλο.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το θύμα είναι μια γυναίκα μητέρα τριών παιδιών.

Για την ώρα την υπόθεση έρευνα η Πυροσβεστική σχετικά με τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά ενώ δεν αποκλείεται να εμπλακεί και η αστυνομία σχετικά με τα αίτια θανάτου.

 

Δείτε βίντεο:



 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα