φωτιά Μαγνησία 2
INTIME NEWS
Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε για τις πυρκαγιές στη Μαγνησία

Η ταυτόχρονη εκδήλωση του πολλών μετώπων φωτιάς στη Μαγνησία έχει προκαλέσει υπόνοιες για σκόπιμη και οργανωμένη εγκληματική δράση και δεν αποδίδεται μόνο σε πιθανή αμέλεια κάποιων ατόμων.

Οι συγκεκριμένες υπόνοιες οδήγησαν στην απόφαση για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Προκαταρκτική εξέταση

Πιο συγκεκριμένα, παραγγελία για άμεση διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που θα διερευνήσει πώς εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα τόσες φωτιές στη Μαγνησία, αλλά και το γεγονός ότι αυτές οι φωτιές είχαν ασυνήθη έκταση και ένταση και προκάλεσαν ανυπολόγιστες ζημιές στο φυσικό περιβάλλον, σε ζωικό κεφάλαιο, σε πολλά κτίρια, σε βιομηχανικές και βιοτεχνικές εγκαταστάσεις, σε καλλιέργειες και σε υποδομές, αλλά και την απώλεια δύο ανθρώπων στο Χοροστάσι Αλμυρού και τον Άγιο Γεώργιο Φερών, εξέδωσε η Εισαγγελία Βόλου.

Μάλιστα, το πρώτο βράδυ που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ενώ κινδύνευε να παραδοθεί στις φλόγες το Σέσκλο, κατήγγειλε με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για εμπρησμούς. Δεν είναι δυνατόν να εκδηλώνονται φωτιές ταυτόχρονα σε έξι διαφορετικά σημεία στη χειρότερη δυνατή στιγμή λόγω του καύσωνα και της επικράτησης των θυελλωδών ανέμων».

Στην προκαταρκτική θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα και θα κληθούν να καταθέσουν στοιχεία όσοι έκαναν λόγο για εμπρησμό, όπως ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

teacher-daskalos
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποιείται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) για το σύνολο των εκπαιδευτικών σε σταθερή ημερομηνία...
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Άνοια
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας
Η Νο1 τροφή που πρέπει να περιορίσετε για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με τους διατροφολόγους
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας