Δένδιας
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
ΕΔΕ διέταξε ο Νίκος Δένδιας για τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στη Νέα Αγχίαλο

Κατεπείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας για τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο.

Παράλληλα, σημείωσε πως αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν.

Έλεγχοι στα συστήματα πυρασφάλειας

«Ζήτησα τον επανέλεγχο των σχεδίων πυρασφάλειας όλων των στρατοπέδων και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Θέλω να σας διαβεβαιώσω η ασφάλεια του προσωπικού, των εγκαταστάσεων και του υλικού αποτελεί διαχρονικά προτεραιότητα. Αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα» είπε.

Ο υπουργός Άμυνας αναφερόμενος στο σχετικό περιστατικό με την πυρκαγιά στην Αγχίαλο σε τμήμα του στρατοπέδου φύλαξης πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης στην περιοχή Καραβά της Μαγνησίας, σημείωσε ότι έχει λάβει αναλυτική έγγραφη ενημέρωση από το ΓΕΑ.

«Ζήτησα από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Ήδη εκδόθηκε η απόφαση διενέργειας της από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Το τι συνέβη θα διερευνηθεί ενδελεχώς. Αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν στο ακέραιο. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπήρξε θέμα ασφάλειας για την ίδια την 111 Πτέρυγα Μάχης στο ευρύ πλαίσιο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες θέσεις για Πιστοποιημένους εκπαιδευτές Ενηλίκων - Ξεκινάτε 5 ή 8/1 και πληρώνεστε άμεσα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παπαδο
Προφυλακίστηκε ο 60χρονος γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για την δολοφονία της στο Κολωνάκι
Παρά τις προσπάθειες να υπερασπιστεί τον εαυτό του, η δικαιοσύνη αποφάσισε την προφυλάκισή του, θεωρώντας ότι η υπόθεση έχει σοβαρά στοιχεία ενοχής
Προφυλακίστηκε ο 60χρονος γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για την δολοφονία της στο Κολωνάκι