Εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, στα Χανιά, κατά τη διαδικασία διαλογής των αναμεμειγμένων απορριμμάτων βρήκαν ένα ανθρώπινο κεφάλι μέσα σε σακούλα ενώ ακολούθησαν και άλλα τμήματα του τεμαχισμένου πτώματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα είναι ένας 30χρονος Ασιάτης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τη διαλεύκανση του εγκλήματος.
Οι έρευνες
Σύμφωνα με το zarpanews.gr ενώ η ταυτότητα του άγνωστου άνδρα παραμένει άγνωστη, καθώς δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση, οι έρευνες έχουν εστιάσει στην περιοχή του Ρεθύμνου, καθώς ο δράστης έκανε το λάθος να πετάξει στην ίδια σακούλα αποδείξεις από αγορές σε καφετέρια και ένα μίνι μάρκετ περιοχής ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου.
Τα συγκεκριμένα καταστήματα έχουν ήδη εντοπιστεί ενώ αξιοποιώντας αυτό το στοιχείο οι Αρχές προσπαθούν με υλικό από κάμερες ασφαλείας να οδηγηθούν στα ίχνη του δολοφόνου, ο οποίος θεωρείται δεδομένο ότι γνώριζε το θύμα του, λόγο της ειδεχθούς φύσης και του τρόπου τέλεσης του συγκεκριμένου εγκλήματος.
Προσαγωγές υπόπτων
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων που δεν έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις χωρίς όμως να δίνονται επίσημες πληροφορίες από μεριάς αστυνομίας για την εξέλιξη των ερευνών για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος.
Πάντως ο φάκελος της υπόθεσης έχει φύγει από τα Χανιά και τις έρευνες χειρίζονται οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom