peripoliko astinomia perama
Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται από την Πέμπτη ο 88χρονος που το μεσημέρι της Πέμπτης πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγό του

Συνελήφθη ο 88χρονος που το μεσημέρι της Πέμπτης πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγό του, στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 88χρονος, που ομολόγησε το έγκλημα, χρησιμοποίησε τη δίκαννη κυνηγετική του καραμπίνα για να πυροβολήσει στο κεφάλι την 84χρονη σύζυγό του, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε πολυθρόνα σε ένα κλειστό μπαλκόνι του σπιτιού του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Από το σπίτι στο οποίο σημειώθηκε το έγκλημα κατασχέθηκε το δίκαννo για το οποίο o 88χρονος φέρεται να είχε άδεια κατοχής, δύο κάλυκες και κυνηγετικά σκάγια. Για την ώρα τα κίνητρα της πράξης του 88χρονου παραμένουν άγνωστα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα