Ξυλοδαρμός Βρετανού τουρίστα
Τι ανέφερε ο τουρίστας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μπράβους στη Ζάκυνθο

Την περασμένη Παρασκευή, θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 18χρονος Βρετανός στη Ζάκυνθο από «μπράβους» μπαρ.

Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου έφτασαν στο σημείο και προσήγαγαν τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο.

Ο 18χρονος Τζέιμς Τέιλορ, σύμφωνα με τη dailymail από τα χτυπήματα έχει πλέον μαυρισμένα μάτια, πρησμένο σαγόνι, καρούμπαλα στο κεφάλι και κοψίματα στα χείλια και το γόνατο του.

Τι ανέφερε ο νεαρός

Σύμφωνα με τον νεαρό το περιστατικό δεν συνέβη στις 7 Ιουλίου ούτε επιτέθηκε με μπουκάλι σε 19χρονο κορίτσι. «Καθόμουν με τους φίλους μου στο πίσω μέρος του κλαμπ και είχαμε μερικά καθίσματα γύρω μας. Βγάλαμε μία σέλφι της μεγάλης παρέας μας εκεί και είχα πηδήξει σε ένα κάθισμα για να μπω στη φωτογραφία και χόρεψα στην καρέκλα για περίπου 10 δευτερόλεπτα», φέρεται να είπε ο Τέιλορ.

«Ο μπράβος προσπάθησε να πιάσει το χέρι μου για να με τραβήξει κάτω και τράβηξα το χέρι μου πίσω πριν μου πει: Κατέβα. Κατέβηκα αμέσως, αλλά δεν νομίζω ότι του άρεσε το γεγονός ότι ήμουν αρκετά δυνατός για να τραβήξω το χέρι μου πίσω. Ο μπράβος έφυγε αλλά επέστρεψε δέκα δευτερόλεπτα αργότερα με τους υπόλοιπους μπράβους που ήταν στο βίντεο και με έβγαλαν έξω και άρχισαν να με χτυπούν. Σοκαρίστηκα με το πόσο λίγα μπορεί να κάνεις πριν αυτοί οι ξένοι μπράβοι αρχίσουν να δέρνουν κάποιον έτσι. Σκέφτηκα ότι αν φύγεις και είσαι ανόητος και προκαλείς προβλήματα, τότε ναι ίσως. Αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα συνέβαινε για κάτι τόσο μικρό όσο το να στέκεσαι σε μια καρέκλα για να βγάλεις μια σέλφι», συνέχισε ο νεαρός.

Ο Βρετανός ανέφερε ότι είναι συνηθισμένο στο συγκεκριμένο κλαμπ οι τουρίστες να πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού από μπράβους ενώ τόνισε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει ξανά στο νησί.

Όταν ρωτήθηκε για το τι θα έλεγε σε άλλους νέους που σκέφτονται να επισκεφτούν τη Ζάκυνθο απάντησε: «Αν οι άνθρωποι πρόκειται να πάνε στη Ζάκυνθο, απλά να ξέρετε ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σταθείτε σε μια καρέκλα και αυτό μπορεί να σας συμβεί. Πραγματικά δεν τους νοιάζει».

Τα λόγια της σοκαρισμένης μητέρας

Η μητέρα του 18χρονου, Μισέλ Τέιλορ κατήγγειλε ότι η ιατρική έκθεση γράφει πως ο γιος της τραυματίστηκε από πέσιμο παρά το γεγονός ότι εκείνος τους είπε για τον ξυλοδαρμό.

Η ίδια είναι συγκλονισμένη και προειδοποίησε τους βρετανούς γονείς για το τι μπορεί να συμβεί στα παιδιά τους εάν έρθουν στο νησί: «Αυτό είναι τρομακτικό. Νιώθω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι όλοι μέσα σε αυτό. Είναι όλοι διεφθαρμένοι. Συμπαραστέκονται ο ένας στον άλλον ό,τι κι αν γίνει. Αυτό από μόνο του είναι τρομακτικό».

Η μητέρα του συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα ότι αυτό είναι απαράδεκτο και αυτό συμβαίνει στα παιδιά μας. Είμαι μητέρα και κάθε μητέρα θα το αισθανθεί αυτό εάν συμβεί αυτό στον δικό τους γιο όταν πάει για διακοπές στην Ζάκυνθο. Δεν θα έπρεπε να ανησυχείς εάν μπορεί να ξυλοκοπηθούν από μπράβους».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

giatros-nosokomeio-covid.jpg
ΑΣΕΠ 7Κ/2022: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 2.253 θέσεις στo υπ. Υγείας
Οι οριστικοί πίνακες της Προκήρυξης 7Κ/2022 σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου...
ΑΣΕΠ 7Κ/2022: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 2.253 θέσεις στo υπ. Υγείας