Πάρος
Στο πλαίσιο της έρευνας αναλύθηκαν 959 κριτικές που αφορούσαν σε εμπειρίες τουριστών στην Πάρο κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης Ιανουαρίου του 2023 και 10 Ιουλίου του 2023 στις κατηγορίες καταλύματα, δραστηριότητες και εστιατόρια

H Πάρος πρωταγωνιστεί και εφέτος ως ένας κορυφαίος και ποιοτικός τουριστικός προορισμός με τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους επισκέπτες της να γίνονται σημείο αναφοράς.

Έτσι, ιδιαίτερα ικανοποιημένοι μένουν όσοι επισκέπτονται την Πάρο όπως προκύπτει από πρόσφατη έρευνα που βασίστηκε στις κριτικές των χρηστών της παγκοσμίου φήμης ταξιδιωτικής πλατφόρμας TripAdvisor.

Στο πλαίσιο της έρευνας αναλύθηκαν 959 κριτικές που αφορούσαν σε εμπειρίες τουριστών στην Πάρο κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης Ιανουαρίου του 2023 και 10 Ιουλίου του 2023 στις κατηγορίες καταλύματα, δραστηριότητες και εστιατόρια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα:

- Το 85% των επισκεπτών έκριναν εξαιρετική τη διαμονή σε καταλύματα της Πάρου,

- Το 85%, επίσης, βρήκαν εξαιρετικές της δραστηριότητες στο νησί,

- Το 79% χαρακτήρισαν εξαιρετικά τα εστιατόρια της Πάρου.

Αντίθετα, οι αρνητικές κριτικές είναι πραγματικά ελάχιστες. Ενδεικτικά μόλις το 2% των επισκεπτών χαρακτήρισε ανεπαρκή τα καταλύματα και μόλις το 1% των κριτικών βρήκε τις δραστηριότητες που μπορεί κάποιος να κάνει στο νησί ως «πολύ κακές».

Η συγκεκριμένη δειγματοληψία είναι μία ακόμη απόδειξη της σκληρής δουλειάς που έχει γίνει στο νησί ώστε, παράλληλα με την προσπάθεια διατήρησης του παραδοσιακού του χαρακτήρα, να είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες πολύ υψηλού επιπέδου στους επισκέπτες από όλον τον κόσμο που επιλέγουν την Πάρο για τις διακοπές τους, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τα στοιχεία της έρευνας του TripAdvisor είναι μία χρήσιμη βάση για τη στρατηγική που θα χαραχθεί με στόχο να διατηρήσει τις υπηρεσίες σε υψηλό επίπεδο αλλά και να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη τους στο πλαίσιο και των ενεργειών για βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη της Πάρου.

Ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος δήλωσε σχετικά: «Τα αποτελέσματα της ανάλυσης του TripAdvisor εξηγούν γιατί η Πάρος έχει χαρακτηριστεί ποιοτικός προορισμός σε παγκόσμιο επίπεδο και επιβεβαιώνουν ότι ο τόπος μας κατατάσσεται στα νησιά που κρατούν τα σκήπτρα του τουρισμού στη χώρα μας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια