Ίσμα Τουλάτου
«Έφυγε» η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου – Σε λίγες μέρες θα έφερνε στη ζωή το μωρό της

Την τελευταία της πνοή άφησε η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου, σκορπίζοντας θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από την ανάρτηση της δημοσιογράφου Ελένης Σπανόπουλου στο facebook.

«Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. Υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό».

Ποια είναι η Ίσμα Τουλάτου

Η Ίσμα Τουλάτου γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε ιστορία αρχαιολογία και μουσική. Λάτρευε την όπερα, τη μόδα, τις ξένες γλώσσες και τις εξωτικές κουλτούρες. Ήθελε να γίνει δημοσιογράφος από τότε που θυμάται τον εαυτό της και ευτυχώς το κατάφερε.

Είχε σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στο Βήμα, την Athens Voice και το iefimerida.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Vivliopoleio
Φεστιβάλ Βιβλίου: Ισραηλινός επιτέθηκε και έφτυσε εκδότρια για την παλαιστινιακή σημαία
Ο Σύλλογος Εκδοτών καταδικάζει το περιστατικό και καλεί την κυβέρνηση να πάρει μέτρα κατά της βίας εναντίον Ελλήνων πολιτών
Φεστιβάλ Βιβλίου: Ισραηλινός επιτέθηκε και έφτυσε εκδότρια για την παλαιστινιακή σημαία
Χαμός στο αλβανικό κοινοβούλιο: Πετούσαν βιβλία και χαρτιά στον Ράμα μετά την παρουσίαση της υπουργού-ρομπότ
Σάλος στη Βουλή της Αλβανίας: Πετούσαν χαρτιά στον Ράμα, οργή και φωνές για την «υπουργό-ρομπότ» (Video)
Χαμός στο αλβανικό κοινοβούλιο: Πετούσαν βιβλία και χαρτιά στον Ράμα μετά την παρουσίαση της πρώτης υπουργού τεχνητής νοημοσύνης παγκοσμίως
Σάλος στη Βουλή της Αλβανίας: Πετούσαν χαρτιά στον Ράμα, οργή και φωνές για την «υπουργό-ρομπότ» (Video)