Τέταρτη προφυλάκιση αποφασίστηκε από τις δικαστικές αρχές για το διεθνές κύκλωμα trafficking.
Το διεθνές κύκλωμα trafficking, με θύματα 51 γυναίκες από τη Λατινική Αμερική, εξαρθρώθηκε προ ημερών από την ΕΛΑΣ.
Η νέα προφυλάκιση
Συγκεκριμένα, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά από την απολογία του ο 57χρονος σύντροφος της 71χρονης «Μαρίνας» που χτες πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.
Ο κατηγορούμενος, όπως και η σύντροφός του, υποστήριξε πως εκμίσθωνε με νόμιμο τρόπο πέντε οίκους ανοχής στην πρωτεύουσα και πως οι γυναίκες εργάζονταν με τη θέλησή τους στους χώρους αυτούς.
Από τους 22 συλληφθέντες για την υπόθεση, οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν να κριθούν προσωρινά κρατούμενοι οι τέσσερις. Εκτός από τον 57χρονο και την 71χρονη, προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν και ο φερόμενος εγκέφαλος του κυκλώματος και η σύζυγος του ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ