viasmos
Στη φυλακή η 71χρονη «Μαρίνα» με το όνομά της να φιγουράρει και στην υπόθεση του Κολωνού

Την τρίτη προφυλάκιση για το κύκλωμα trafficking που εξάρθρωσε τις προηγούμενες ημέρες η ΕΛΑΣ αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές.

Συγκεκριμένα, μετά την απολογία της με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οδηγήθηκε στη φυλακή μία 71χρονη κατηγορούμενη, γνωστή ως «Μαρίνα», η οποία φέρεται να εκμίσθωνε οίκους ανοχής.

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε-κατά πληροφορίες- τις κατηγορίες που της αποδίδονται και φέρεται να υποστηρίζει ότι επι πολλά χρόνια εκμίσθωνε νόμιμα πέντε οίκους ανοχής στην Αθήνα, ισχυριζόμενη μάλιστα πως δε θα μπορούσε ποτέ η ίδια να διαπράξει το αδίκημα της σωματεμπορίας καθώς έχει υπάρξει 50 χρόνια ιερόδουλη.

Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το όνομα της εν λόγω κατηγορουμένης φέρεται να «φιγουράρει» και σε μία άλλη πολύκροτη δικογραφία, αυτή που αφορά την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό. Κι αυτός καθώς φέρεται η εν λόγω γυναίκα να διατηρούσε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας όπου φέρεται ο Ηλίας Μίχος να εξέδιδε τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Την ίδια στιγμή, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς αφέθηκαν οι υπόλοιποι εννέα κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα.

Σε δύο εξ αυτών, με καταγωγή εξ Κολομβίας, οι οποίοι φέρονται να είχαν το ρόλο του επιβλήθηκαν «στρατολόγου», επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε ΑΤ και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 3.000 ευρώ.

Αύριο απολογείται ο τελευταίος κατηγορούμενος στην υπόθεση, ο σύντροφο της 71χρονης.

Χθες, απολογήθηκαν έντεκα κατηγορούμενοι, εκ των οποίων οι δύο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι (ο φερόμενος αρχηγός και η σύζυγος του) και οι υπόλοιποι εννέα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαρία Καρυστιανού κάνει δηλώσεις σε ΜΜΕ
Μαρία Καρυστιανού: «Διαστρεβλώθηκαν σκοπίμως οι δηλώσεις μου για τις αμβλώσεις»
Στην αντεπίθεση η Μαρία Καρυστιανού με αιχμές κατά των ΜΜΕ – «Καμία διαβούλευση για δικαιώματα, μιλούσα για κοινωνική πρόνοια»
Μαρία Καρυστιανού: «Διαστρεβλώθηκαν σκοπίμως οι δηλώσεις μου για τις αμβλώσεις»
Ζάκυνθος
ΕΛΜΕ Ζακύνθου: Σκληρή επίθεση σε βουλευτή της ΝΔ για τη «μαγική εικόνα» στα σχολεία
ΕΛΜΕ Ζακύνθου κατά κυβέρνησης: Η «μαγική εικόνα» στα σχολεία και η πραγματικότητα των προκάτ και των ελλείψεων
ΕΛΜΕ Ζακύνθου: Σκληρή επίθεση σε βουλευτή της ΝΔ για τη «μαγική εικόνα» στα σχολεία
Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης κατά ΕΦΣΥΝ για το δυστύχημα στην Ισπανία: «Σταματήστε όλη αυτή τη χυδαιότητα πια»
«Δυστυχήματα και τραγωδίες δυστυχώς πάντα συνέβαιναν και πάντα θα συμβαίνουν. Μακάρι να ήταν αλλιώς η φύση της ζωής μας»
Γεωργιάδης κατά ΕΦΣΥΝ για το δυστύχημα στην Ισπανία: «Σταματήστε όλη αυτή τη χυδαιότητα πια»
Σύμβουλοι εκπαίδευσης
ΥΠΑΙΘΑ: Πρόσκληση τοποθέτησης σε κενές και κενούμενες θέσεις Συμβούλων Εκπαίδευσης
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τοποθέτηση σε κενές και κενούμενες θέσεις Συμβούλων Εκπαίδευσης
ΥΠΑΙΘΑ: Πρόσκληση τοποθέτησης σε κενές και κενούμενες θέσεις Συμβούλων Εκπαίδευσης