τροχαίο
Από καθαρή τύχη το αυτοκίνητό του δεν συγκρούστηκε με άλλα οχήματα. Εντός του ΙΧ βρίσκονταν εκείνος, η σύζυγός του και η πεθερά του, η οποία τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε, στην Λεωφόρο Κηφισίας, όταν αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ακάλυπτο φρεάτιο και στη συνέχεια κατέληξε σε τοίχο, το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο MEGA o κος Δημήτρης, η σχάρα του φρεατίου είχε αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει μέσα σε αυτό και να προσκρούσει στη συνέχεια με δύναμη στον τοίχο.

«Αν ήταν μηχανάκι, ο οδηγός θα είχε σκοτωθεί. Ακόμα κι αν είχα μικρότερο αυτοκίνητο θα είχα σκοτωθεί», είπε ο κος Δημήτρης.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος τα δραματικά εκείνα λεπτά, δεν αντιλήφθηκε το ακάλυπτο φρεάτιο μέχρι που ξαφνικά άκουσε ένα δυνατό θόρυβο.

«Το μόνο που άκουσα ήταν ένα γκουπ, ένα μεγάλο θόρυβο. Το αυτοκίνητο χτύπησε στο κράσπεδο και έπεσα με δύναμη πλαγιομετωπικά στον τοίχο. Με το που έπεσα στο φρεάτιο έσπασε όλο το μπροστινό σύστημα και το αυτοκίνητο γύριζε σαν τρελό. Η πίσω ρόδα έσπασε χτυπώντας μετά στον τοίχο», δήλωσε.

Από καθαρή τύχη το αυτοκίνητό του δεν συγκρούστηκε με άλλα οχήματα. Εντός του ΙΧ βρίσκονταν εκείνος, η σύζυγός του και η πεθερά του, η οποία τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος, δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής με την Περιφέρεια καθώς αναμένει το πόρισμα του ατυχήματος από την Τροχαία και την ασφαλιστική.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα