police
Φόβοι για βεντέτα εκφράζονται μετά το θάνατο ενός άνδρα

Το πρωί του Σαββάτου (24/6), λίγο πριν τις 10 το πρωί, 53χρονος εισέβαλε στο σπίτι 55χρονου, στη Χαλκίδα και τον ξυλοκόπησε άγρια σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε το ίδιο το μεσημέρι στην αστυνομία, από το θύμα της επίθεσης που είναι παντρεμένος με συγγενή του 53χρονου.

Περίεργα συμβάντα

Το βράδυ της ίδιας ημέρας συνέβη επίσης τον εμπρησμό δύο πρόχειρων καταλυμάτων – κατοικιών στον συγκεκριμένο καταυλισμό.

Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό, είναι ότι το ίδιο απόγευμα είχαμε τροχαίο «ατύχημα» με την εμπλοκή τριών ΙΧΦ με Ρομά στη Νέα Αρτάκη, που κατέληξε σε… δυστύχημα και όλα συγκλίνουν στο ότι ήταν προμελετημένο!

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του LamiaReport κατέγραψε ότι ΙΧΦ με οδηγό 37χρονο που κινούνταν στην κεντρική λεωφόρο με κατεύθυνση προς Ψαχνά, εμβολίστηκε και συγκρούστηκε μετωπικά με δύο άλλα ΙΧΦ που κινούνταν αντίθετα, με αποτέλεσμα το σοβαρότατο τραυματισμό του. Δυστυχώς ο 37χρονος λίγο αργότερα κατέληξε από τα τραύματά του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και ήταν η αφορμή του νέου κύκλου βίας που ακολούθησε. Η κηδεία του 37χρονου έγινε την Τρίτη (27/6).

Η Ασφάλεια Χαλκίδας φαίνεται να συνέδεσε τα περιστατικά και σε συνεργασία με τις υπόλοιπες αστυνομικές υπηρεσίες που κατέγραψαν τα λοιπά συμβάντα, σχημάτισε δικογραφία για ανθρωποκτονία σε βάρος τριών Ρομά ηλικίας 55, 27 και 24 ετών, που φέρεται ότι επέβαιναν στα δύο άλλα ΙΧΦ που εμβόλισαν το αγροτικό του άτυχου 37χρονου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα