police
Με μαχαίρωμα «σφραγίστηκε» συμπλοκή στο Ηράκλειο

Άγρια συμπλοκή στο Ηράκλειο οδήγησε στο νοσοκομείο 25χρονο οδηγό ταξί που δέχθηκε μαχαίρωμα.

Το περιστατικό

Όλα συνέβησαν σε μπαρ της Χερσονήσου στο Ηράκλειο, όταν η παρέα του 25χρονου οδηγού ταξί, αντιλήφθηκε ότι μία παρέα παρενοχλούσε κάποιες κοπέλες. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ζήτησε από την παρέα να φύγουν για να λύσουν αλλού τις διαφορές τους.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, οι δύο παρέες βρέθηκαν να καβγαδίζουν στην πιάτσα των ταξί στη Χερσόνησο με εκείνη του 25χρονου να ζητά από την άλλη συντροφιά τον λόγο που παρενοχλούσαν τις κοπέλες στο μπαρ. Τότε ένας έβγαλε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 25χρονος.

Μάλιστα οι αστυνομικές αρχές φέρεται να έχουν στην κατοχή τους βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής και ήδη σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαρινάκης
Μαρινάκης για βία στα ΑΕΙ: «Τέτοια περιστατικά πρέπει να αντιμετωπίζονται από την κανονική αστυνομία»
Η παραδοχή ότι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία «δεν προχώρησε» και τα νέα μέτρα ασφαλείας στα πανεπιστήμια
Μαρινάκης για βία στα ΑΕΙ: «Τέτοια περιστατικά πρέπει να αντιμετωπίζονται από την κανονική αστυνομία»
Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Νέος Πρύτανης ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος εκλέχτηκε ομόφωνα στο αξίωμα του Πρύτανη στις πρυτανικές εκλογές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Νέος Πρύτανης ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος