Τραγωδία στη Ζάκυνθο: 20χρονος βρέθηκε νεκρός σε μπαρ
Τον νεαρό εντόπισε πρώτη εργαζόμενη στο μπαρ, ενώ ο υπεύθυνος του καταστήματος τον έβγαλε από την πισίνα και να του έκανε ΚΑΡΠΑ

Ένας νεαρός τουρίστας από τη Βρετανία έχασε τη ζωή του χθες στον Λαγανά κατά τη διάρκεια ενός από τα γνωστά πάρτυ στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ  ο νεαρός Βρετανός έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που βρισκόταν μέσα στην πισίνα του κλαμπ, όπως είπε στους αστυνομικούς, μια από τις εργαζόμενους στο μπαρ κατά τη διάρκεια ενός από τα πάρτι που καθημερινά ξεκινούν στις 6 το απόγευμα και τελειώνουν περίπου στις 11 το βράδυ.

Κατά τις πληροφορίες της ΕΡΤ κάποια στιγμή η εργαζόμενη έχασε τον 20χρονο Βρετανό από τα μάτια της με τον υπεύθυνο του καταστήματος - που είναι και ναυαγοσώστης - να βγάζει τον νεαρό τουρίστα από την πισίνα και να ξεκινάει ΚΑΡΠΑ.

Στο μπαρ έφτασε ιδιωτικό ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 20χρονο Βρετανό στο νοσοκομείο όπου, όμως, διαπιστώθηκε ο θάνατό του.

Η σορός του Βρετανού τουρίστα μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή με τους υπευθύνους του μπαρ στον Λαγανά να λένε ότι δεν πρόκειται για πνιγμό και ότι τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας στην επιχείρηση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα