εκαβ
Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο Πέραμα όταν εργαζόμενος έπεσε από σκαλωσιά και τραυματίστηκε

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, όταν εργαζόμενος ιδιωτικού συνεργείου, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε ανελκυσμένο Θ/γ σκάφος σε εγκαταστάσεις ιδιωτικού ναυπηγείου.

Ο εργάτης έπεσε από σκαλωσιά και τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε ιδιωτικό Νοσοκομείο.

Παύση εργασιών

Με παρέμβαση του Συνδικάτου Μετάλλου και του Σωματείου Ναυπηγοξυλουργών σταματούν για σήμερα οι εργασίες, στο ναυπηγείο, σύμφωνα με τον 902.gr. Το σωματείο καταγγέλλει ότι δεν υπάρχει γιατρός Εργασίας σε ολόκληρο ναυπηγείο όλες τις ώρες που υπάρχουν εργασίες.

Η εξέλιξη  έρχεται μία μόλις μέρα μετά το θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα με θύμα ένα δύτη στο Λαύριο. Ο 45χρονος δύτης, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών επιθεώρησης πλοίου και δη όταν εγκλωβίστηκε στον μηχανισμό αναρρόφησης θαλασσινού νερού, που χρησιμοποιείται για για την ψύξη των κινητήρων και άλλων μηχανημάτων του πλοίου.

Είχε προηγηθεί ο τραγικός θάνατος εργάτη στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, ως απόρροια της έλλειψης μέτρων ασφαλείας στους χώρους δουλειάς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χιόνια τα Χριστούγεννα
Πρωτοχρονιά: Οι ευχές, οι ιστορίες και τα μικρά χαμόγελα που συνοδεύουν την αλλαγή του χρόνου
Έθιμα, λόγια καρδιάς και χιουμοριστικές στιγμές που κάνουν την Πρωτοχρονιά ξεχωριστή
Πρωτοχρονιά: Οι ευχές, οι ιστορίες και τα μικρά χαμόγελα που συνοδεύουν την αλλαγή του χρόνου
εκλειψη
Το 2026 ξεκινά η «χρυσή εποχή» εκλείψεων: Πότε θα δούμε το ματωμένο φεγγάρι, το δαχτυλίδι της φωτιάς και την ολική έκλειψη
Για τους λάτρεις της αστρονομίας –και ειδικά για τους λεγόμενους κυνηγούς εκλείψεων– η περίοδος 2026–2028 αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία ζωής.
Το 2026 ξεκινά η «χρυσή εποχή» εκλείψεων: Πότε θα δούμε το ματωμένο φεγγάρι, το δαχτυλίδι της φωτιάς και την ολική έκλειψη