παιδόφιλος Ομόνοια
Ο 63χρονος έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες με την πρόφαση ότι ζητούσε μπέιμπι σίτερ- Όταν οι ενδιαφερόμενες πήγαιναν σπίτι του στην περιοχή των Πετραλώνων, εκείνος προσπαθούσε να τις βιάσει

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως από τη δράση του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη το Σάββατο στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o 63χρονος είχε συλληφθεί και καταδικαστεί το 1998 για βιασμό.

Ο 63χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες με την πρόφαση ότι ζητούσε μπέιμπι σίτερ. Όταν οι ενδιαφερόμενες πήγαιναν σπίτι του στην περιοχή των Πετραλώνων, εκείνος προσπαθούσε να τις βιάσει.

Από τα χέρια του δεν κατάφερε να γλυτώσει μια γυναίκα την οποία και κατάφερε να βιάσει. Στη συνέχεια τον κατήγγειλε και τον συνέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Ακροπόλεως, δικάστηκε και καταδικάστηκε για τις πράξεις του.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες ο πατέρας ενός 14χρονου κοριτσιού στην οποία έστελνε χυδαία μηνύματα κατάφερε να τον παγιδεύσει στην Ομόνοια ενώ στη συνέχεια έγινε γνωστό πως η 12χρονη από τον Κολωνό τον αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της.

Ο 63χρονος παιδόφιλος ο οποίος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος βρίσκεται στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία τον έχει υπό στενή παρακολούθηση. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να κληθεί για να απολογηθεί στον εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα