ραντζο
«Καμπανάκι» κρούει η ΠΟΕΔΗΝ

Η ΠΟΕΔΗΝ με σχετική της ανακοίνωση, κρούει τον κίνδυνο για την κατάρρευση του ΕΣΥ και φέρνει παράδειγμα το Αττικό Νοσοκομείο.

«Αν θέλει κανείς να διαπιστώσει την κατάσταση του ΕΣΥ και στην Αττική, να επισκεφθεί το Αττικό σήμερα, δύο ημέρες μετά την εφημερία», σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

«Επισκέφθηκα σήμερα το πρωί την πανεπιστημιακή κλινική ΩΡΛ και τη δερματολογική του Αττικού Νοσοκομείου δύο ημέρες μετά την εφημερία. Η δυναμικότητα της κλινικής είναι 32 κλίνες.

Οι Γιατροί και οι Νοσηλευτές με ενημέρωσαν ότι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς ΩΡΛ και δερματολογικοί είναι επτά. Και όμως δύο ημέρες μετά την εφημερία είναι γεμάτες οι 32 κλίνες και έχουν πολλά ράντζα με ασθενείς στο διάδρομο. Οι ασθενείς οι υπόλοιποι των επτά σε ΩΡΛ και δερματολογική κλινική νοσηλεύονται με παθολογικά και πνευμονολογικά προβλήματα. Γιατί;.

Οι παθολογικές και πνευμονολογικές κλινικές είναι γεμάτες. Όχι μόνο οι θάλαμοι αλλά και οι διάδρομοι. Πώς μπορεί η εν λόγω κλινική να παρέχει ασφαλείς υπηρεσίες με ασθενείς ΩΡΛ, δερματολογικά, παθολογικά, πνευμονολογικά προβλήματα;».

«Μάλιστα με ενημέρωσαν ότι πολλά παραπεμπτικά εισαγωγής ασθενών έχουν οδηγία από τους γιατρούς της εφημερίας ότι χρήζουν νοσηλεία σε κλίνη και όχι σε ράντζο. Δηλαδή οι υπόλοιποι έχουν ανάγκη νοσηλείας σε φορείο ή σε καναπέ όπως χαρακτηριστικά μου ανέφερε νοσηλεύτρια της κλινικής», σημείωσε και παρέθεσε ενδεικτική της κατάστασης φωτογραφία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανό για στήριξη φοιτητών
ΕΜΠ: Στήριξη 70 καθηγητών της Αρχιτεκτονικής στους 15 φοιτητές που διώκονται
Στο εδώλιο οι φοιτητές στις 27 Οκτωβρίου με βάση τον νέο νόμο για τα ΑΕΙ - Αναβρασμός στην Αρχιτεκτονική Σχολή μετά τις συλλήψεις
ΕΜΠ: Στήριξη 70 καθηγητών της Αρχιτεκτονικής στους 15 φοιτητές που διώκονται
dikastiria euelpidwn
Γιατί το υπουργείο Παιδείας πλήρωσε από 50.000 ευρώ πρόστιμο σε εκπαιδευτικούς;
Το Υπουργείο Παιδείας υποχρεώθηκε, έπειτα από δικαστικές αποφάσεις, να καταβάλει ποσά έως και 57.000 ευρώ ανά εκπαιδευτικό για ηθική βλάβη και...
Γιατί το υπουργείο Παιδείας πλήρωσε από 50.000 ευρώ πρόστιμο σε εκπαιδευτικούς;