φρεατύδα
Οι δράστες επιτέθηκαν στον 22χρονο φίλο της αλλά και σε άτομα που προσπάθησαν να τη βοηθήσουν

Στιγμές τρόμου βίωσαν ένας 22χρονος και μία 17χρονη, στην παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά όπου είχαν πάει για να κάνουν μπάνιο.

Συγκεκριμένα, μία ομάδα τεσσάρων ατόμων ηλικίας από 17 έως 19 ετών επιτέθηκαν στα δύο άτομα, χρησιμοποιώντας πέτρες εκφοβίσουν τον 22χρονο ενώ την ίδια ώρα ακινητοποίησαν και χτύπησαν την κοπέλα προσπαθώντας να την κακοποιήσουν σεξουαλικά.

Οι δράστες κατηγορούνται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομη κατακράτηση, απόπειρα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή, απόπειρα ληστείας, σωματική βλάβη, απόπειρα κλοπής, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απειλή.

Στο σημείο πλησίασε και ένας 15χρονος που βρισκόταν στην παραλία προκειμένου να βοηθήσει, ωστόσο οι δράστες του επιτέθηκαν, ενώ επιχείρησαν να κλέψουν το κινητό του και αυτό του 17χρονου κοριτσιού.

Αυτόπτες μάρτυρες αντιλήφθηκαν όσα συνέβησαν στην παραλία της Φρεαττύδας και κάλεσαν την Αστυνομία που έφτασαν άμεσα στο σημείο και αναζήτησαν και εντόπισαν τους δράστες οι οποίοι συνελήφθησαν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δίαιτα - Χάνεις κιλά
Αδυνάτισμα με φάρμακα: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε
Τα φάρμακα για την απώλεια βάρους έχουν φέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζεται η παχυσαρκία. Για πολλούς ανθρώπους, προσφέρουν...
Αδυνάτισμα με φάρμακα: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε
Φινλανδία: Αντιδήμαρχος του Ελσίνκι πιάστηκε να ζωγραφίζει παρανόμως γκράφιτι
"Graffiti": Υπάρχει ελληνική λέξη;
Η ελληνική γλώσσα παραμένει ζωντανή και εξελισσόμενη, ενσωματώνοντας όρους από άλλες γλώσσες, όταν αυτοί καλύπτουν σύγχρονες εκφραστικές ανάγκες.
"Graffiti": Υπάρχει ελληνική λέξη;