«Με έβαλε μέσα, με γράπωσε από το στήθος και μου το τράβηξε» – Όσα καταγγέλλει η «Μπουλίτσα» για την κακοποίηση από αστυνομικό
Σωματική και λεκτική κακοποίηση από αστυνομικό κατήγγειλαν οι Λίλιαν και Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή, γνωστές από τους ρόλους τους στο «Καφέ της Χαράς»

Στο δικαστήριο βρέθηκαν σήμερα η Λίλιαν Αρχοντή και η κόρη της Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή λόγω μήνυσης αστυνομικών. Οι ίδιες ωστόσο τους κατηγορούν για βία.

Οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν πως το 2022 κακοποιήθηκαν σωματικά και ψυχολογικά από δυο ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ., αφού είχαν οδηγηθεί σε αστυνομικό τμήμα μετά από διένεξή τους με δύο άλλες γυναίκες.

Ωστόσο, η δίκη πήρε αναβολή και αναμένεται να εκδικαστεί σε ένα χρόνο.

Η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή, η οποία έγινε γνωστή από τον ρόλο της «Μπουλίτσας» στο «Καφέ της Χαράς», μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τα όσα βίωσε από τα χέρια της αστυνομίας.

«Αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι δεν υπάρχει καμία προκατάληψη απέναντι στην Ελληνική Αστυνομία. Έχουμε δίπλα μας έναν αστυνομικό που μας στηρίζει πάρα πολύ… Θα σας πω όσα έζησα εγώ αφήνοντας έξω τα θέματα της μητέρας μου. Την ώρα που δίνω τα στοιχεία μου στον αστυνομικό καθώς μου τα ζήτησε, με αρπάζει από τον καρπό και με ισοπεδώνει στο έδαφος μπρούμυτα. Κατά την πτώση, πέφτουν τα γυαλιά μου και σπάνε. Έχω 7,5 βαθμούς μυωπία που σημαίνει δε βλέπεις τίποτα» είπε αρχικά.

«Από εκεί και έπειτα ήμουν σαν χαμένη. Εκείνη την ώρα ο ένας αστυνομικός πέφτει πάνω μου και με πατάει με το πόδι του, φώναζα ότι δε μπορώ να αναπνεύσω. Εκείνη την ώρα ο αστυνομικός μου περνούσε τις χειροπέδες χωρίς να μειώσει την πίεση. Με σηκώνει, με οδηγεί στο περιπολικό, τον παρακάλαγα να μου δώσει τα γυαλιά μου γιατί δεν έβλεπα τίποτα… Ήμουν σοκαρισμένη» συμπλήρωσε.

«Την ώρα που με έβαλε στο περιπολικό, με γραπώνει από το στήθος και μου το τράβηξε… Ήταν σκόπιμη κίνηση, δεν το έκανε κατά λάθος, ήταν για να με πονέσει. Όπως με τράβηξε, τράβηξε και το εσώρουχό μου και το χέρι του ήρθε σε επαφή με το στήθος μου. Ο άλλος αστυνομικός προχωρούσε σε σύλληψη της μητέρας μου…» υποστήριξε η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή.

«Με φέρνει σε δύσκολη θέση»

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε στη συζήτηση τον Σταύρο Μπαλάσκα, πρώην εκπρόσωπο της Αστυνομίας. Ακούγοντας όσα ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Μπαλάσκας, η «Μπουλίτσα» τόνισε πως δεν είχε ενημερωθεί για τη δική του παρέμβαση.

Αμέσως μετά πρόσθεσε πως έρχεται σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και δεν ήθελε να συνεχίσει.

«Με συγχωρείτε, δεν έχω κάτι μαζί σας, αλλά αυτή τη στιγμή έρχομαι σε πολύ άβολη θέση. Νόμιζα ότι εγώ θα ανέφερα όσα συνέβησαν. Θα ήθελα να αποχωρήσω από τη συζήτηση για να την αφήσουμε για το δικαστήριο που θα γίνει του χρόνου. Σας καταλαβαίνω αλλά το να ακούω όλα αυτά τα ψεύδη που μας προσβάλλουν, με φέρνει σε δύσκολη θέση. Σας ευχαριστώ πολύ» είπε αρκετά ταραγμένη η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή και αμέσως μετά αποχώρησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι αστυνομικοί που κατηγορούνται έχουν από την πλευρά του μηνύσει τις δύο γυναίκες για απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι η Χριστίνα Ιουστίνα και η μητέρα της, Λίλιαν, τους έβρισαν με πάρα πολύ χυδαίο τρόπο και αντιστάθηκαν και στη σύλληψή τους.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά