Thumbnail
Παρουσιάστηκε στην Αστυνομία ο άνδρας που φέρεται να ξυλοκόπησε τον 36χρονο στην Ελευσίνα

Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε στέλνοντας στην εντατική έναν 36χρονο στην Ελευσίνα, προσήλθε, σύμφωνα με τη συνήγορό του, αυτοβούλως στο Α/Τ Ελευσίνας, στο πλαίσιο της προανάκρισης για το περιστατικό.

Όπως αναφέρει η δικηγόρος του, ο άνδρας έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Δικαιοσύνης.

Η δικηγόρος του άνδρα που φέρεται ως δράστης, αναφέρει ότι υπήρξε μια «λεκτική αντιπαράθεση» και πως ο «εντολέας μου κατάφερε μόνο ένα χτύπημα στον παθόντα, για το οποίο ζητά συγγνώμη από εκείνον και την οικογένειά του».

«Ουδείς, όλες αυτές τις μέρες, αναζήτησε τον εντολέα μας, καθότι στο παρόν στάδιο δεν του έχει αποδοθεί επίσημα καμία ιδιότητα υπόπτου ή κατηγορουμένου. Η σημερινή πρωτοβουλία μας να εμφανιστούμε ενώπιον των αστυνομικών αρχών, έλαβε χώρα για να σταματήσει η παραφιλολογία περί δήθεν εγκατάλειψης του θύματος από τον εντολέα μας μετά το περιστατικό και της δήθεν διάθεσης του τελευταίου να διαφύγει για να αποφύγει τις συνέπειες της πράξης του, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το έργο των διωκτικών αρχών.

Ουδένα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού έλαβε χώρα, ως παρουσιάζεται μέχρι σήμερα και ευτυχώς για την ουσιαστική διερεύνηση της αλήθειας, υπάρχουν αντικειμενικά ευρήματα που αποκαλύπτουν τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν. Σε κάθε περίπτωση ο εντολέας μας εκφράζει με απόλυτο τρόπο την λύπη του για την τροπή που πήρε η λεκτική αντιπαράθεση που είχε με τον παθόντα, και ζητάει συγνώμη από εκείνον και την οικογένεια του για το ένα και μοναδικό χτύπημα που του κατάφερε, χωρίς φυσικά να έχει την πρόθεση να τον βλάψει με τρόπο επικίνδυνο για την ζωή του και την σωματική του ακεραιότητα.

Ο εντολέας μας, μας ζήτησε να τον ενημερώνουμε για την πορεία της υγείας του παθόντος, μέσω του αξιόλογου συναδέλφου που εκπροσωπεί το βήμα της υποστήριξης της κατηγορίας και να δηλώσουμε την προθυμία του να βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γνωρίζετε τι σημαίνει «ωκύμορος» και «ωκυτόκια»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 15 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 15/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...