τροχαίο
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο με μετανάστες συγκρούστηκε με φορτηγό

Ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί (31/05) στη Καβάλα, στη κατοικημένη περιοχή της τοπικής κοινότητας Αγίου Χριστοφόρου του δήμου Παγγαίου.

Το ατύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που μετέφερε παράνομα τους μετανάστες συγκρούστηκε με φορτηγό, εντός του οικισμού.

Μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν επτά μετανάστες, μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο παιδί, ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκίνητου κινήθηκε μέσα από τον οικισμό προκειμένου να αποφύγει μπλόκο της αστυνομίας που συνήθως υπάρχει πάνω στον κεντρικό οδικό άξονα που συνδέει την Καβάλα με τις Σέρρες.

Για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό όλων των επιβαινόντων.

Μετά το συμβάν, ο οδηγός τράπηκε πεζός σε φυγή και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

Πάντως, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, δεν είναι η πρώτη φορά που αυτοκίνητα που εμπλέκονται σε παράνομη διακίνηση μεταναστών περνούν μέσα από τον οικισμό προκειμένου να αποφύγουν μπλόκα της αστυνομίας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

papei.jpg
Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Διεθνές συνέδριο για τα όρια και τις συνέπειες της Τεχνητής Νοημοσύνης
Πανεπιστήμιο Πειραιώς και Purdue University συνδιοργανώνουν στην Αθήνα διεθνές συνέδριο για την Τεχνητή Νοημοσύνη
Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Διεθνές συνέδριο για τα όρια και τις συνέπειες της Τεχνητής Νοημοσύνης
Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων από εμπειρία ή από γνώση ; Σύγχρονα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών
ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Οικονομική της Εκπαίδευσης και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων» είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο...
Διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων από εμπειρία ή από γνώση ; Σύγχρονα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών