τροχαιο
Νεκρός ο 57χρονος οδηγός της μηχανής

Ένας 57χρονος οδηγός μηχανής βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα το πρωί (26/05), σε τροχαίο δυστύχημα, στην Παραλιακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Notia.gr, το τροχαίο έγινε στο ύψος του Αλίμου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Ποσειδώνος και Koνδύλη, όταν η μοτοσυκλέτα που κατευθυνόταν προς Πειραιά, κάνοντας προσπέραση, χτύπησε σε ένα καθρέπτη και κατέληξε πάνω σε ένα βανάκι, αφού πρώτα είχε τρακάρει με τουλάχιστον 7 οχήματα, τα οποία ήταν ακινητοποιημένα λόγω της κίνησης.

τροχαίο

Ο οδηγός που φορούσε κράνος σκοτώθηκε επιτόπου. Από την σφοδρή σύγκρουση ξεκόλλησε η μπαγκαζιέρα της μηχανής και τινάχτηκε στον αέρα, καταλήγοντας πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

Η κυκλοφορία στην παραλιακή διακόπηκε μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Στο σημείο έσπευσε ο αντιδήμαρχος Αλίμου, Γιώργος Μακαριγάκης, οποίος σε συνεργασία με τον διοικητή Τροχαίας Καλλιθέας, Βαγγέλη Αρβάλη, κατηύθυνε τα συνεργεία του Δήμου Αλίμου, για να καθαριστεί το οδόστρωμα και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

τροχαίο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αναμονή ασθενών σε νοσοκομείο
Γρίπη: 871 εισαγωγές στα νοσοκομεία, 15 στη ΜΕΘ και 8 θάνατοι σε μόλις μία εβδομάδα
Τα στοιχεία από την επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ: Η γρίπη «σαρώνει» με 871 εισαγωγές και 15 διασωληνώσεις, ενώ ο κορωνοϊός επιμένει
Γρίπη: 871 εισαγωγές στα νοσοκομεία, 15 στη ΜΕΘ και 8 θάνατοι σε μόλις μία εβδομάδα
ρεμπουτσικα
ΕΟΠΠΕΠ: Νέα εργαλεία κατάρτισης για τις ΣΑΕΚ και τους εκπαιδευτές
Πρώτη φορά εκπαιδευτικά εγχειρίδια και νέες Τράπεζες Θεμάτων για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
ΕΟΠΠΕΠ: Νέα εργαλεία κατάρτισης για τις ΣΑΕΚ και τους εκπαιδευτές