Κοινωνία

Κολωνός 12χρονη: Υπό έκδοση άλλα 8 νέα εντάλματα σύλληψης

Κολωνός κινητοποίηση παιδοβιαστές
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δικηγόρος μητέρας 12χρονης: «Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η καθυστέρηση που υπάρχει»

Η 12χρονη έδωσε επιπλέον στοιχεία στην έκτη κατάθεσή της, που οδήγησαν τις Αρχές στην ταυτοποίηση 8 ακόμα ανδρών, δυο Ελλήνων και έξι αλλοδαπών.

Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί 24 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και η μητέρα του κοριτσιού. Οι δικηγόροι της έχουν καταθέσει προσφυγή στην απόφαση των Αρχών να μη βλέπει την κόρη της. Να σημειωθεί πως η 12χρονη επιμένει ότι η μητέρα της δεν έχει καμία εμπλοκή στην φρικτή υπόθεση.

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η καθυστέρηση που υπάρχει. Δεν έχουν καν καλεστεί τα συγκεκριμένα πρόσωπα που έχει υποδείξει το παιδί. Έχει δώσει όλα τα στοιχεία και είναι πολύ εύκολο για τις ανακριτικές αρχές να βρουν τους συγκεκριμένους άνδρες», είπε χθες στο Star ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφτηκε τον Οκτώβριο του 2022. Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που διατηρούσε μίνι-μάρκετ στον Κολωνό, αποκαλύφτηκε ότι βίαζε και εξέδιδε την μικρή. Ο Μίχος είχε φτιάξει προφίλ με φωτογραφίες της 12χρονης σε ιστοσελίδα γνωριμιών προσελκύοντας υποψηφίους «πελάτες» που στη συνέχεια βρισκόντουσαν και βίαζαν το κορίτσι. Ο παιδοβιαστής πήγαινε και σε οίκο ανοχής την 12χρονη.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία