πανό Ακρόπολη
Στην ανάρτηση τους, αναφέρουν ότι με αφορμή τη τουριστική σεζόν θέλουν να ακουστούν σε όλη την πόλη για τη 12χρονη η η οποία βιαζόταν και εκδιδόταν κατ'εξακολούθηση

Πανό για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό «σήκωσαν» το πρωί του Σαββάτου στην Ακρόπολη, μέλη της ομάδας «Μένουμε Ενεργοί».

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στην ανάρτηση τους, «στα φώτα και την λάμψη της τουριστικής σεζον που ξεκινάει ανέβαινουμε στο "λίκνο του πολιτισμού" για να ακουστούμε σε όλη την πόλη. Να μάθουν όλες και όλοι ότι σε αυτή την πόλη, σε μια φτωχογειτονιά ένα κορίτσι 12 χρονών βιαζόταν και εκδιδόταν κατ' εξακολούθηση από έναν επιφανή επιχειρηματία στον Κολωνό με διασυνδέσεις στην εξουσία, την κυβέρνηση, την περιφέρεια, το Δήμο, την αστυνομία, την εκκλησία».

«Η αδιαφορία του Ελληνικού Κράτους για την φροντίδα της επιζώσας, την φύλαξη της, την ψυχοκοινωνικη της στήριξη ειναι τόσο απούσα που κανει τους παντες να θεωρούν οτι το Κρατος οχι απλα συγκαλύπτει αλλα περιπλέκεται πολυτρόπως με τέτοιου είδους κυκλώματα. Η υπόθεση greek mafia, η υπόθεση της Ηλιούπολης και μια σειρά ακόμα υποθέσεων δείχνουν οτι στο Ελληνικό Κράτος βιαστές και μαστροποί έχουν άσυλο και τα θύματα τιμωρούνται που μίλησαν», καταλήγουν.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πολιτης
“Πόσο ωραίο είναι να είσαι έντιμος”!
«Αν δεν υπάρχουν κανόνες, αν δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, αν η παρανομία είναι τόσο γενικευμένη, τι ακριβώς πολιτεία και κοινωνία είμαστε;»
“Πόσο ωραίο είναι να είσαι έντιμος”!
Υπουργείο Παιδείας
Υπερωρίες: Εντολή για έλεγχο στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης
Έλεγχος νομιμότητας για τις υπερωρίες στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης – Έγγραφο του Υπηρεσιακού Γραμματέα
Υπερωρίες: Εντολή για έλεγχο στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης