Κομολίθοι Κρήτης
Εντυπωσιακό σεληνιακό τοπίο κρυμμένο σε νησί της Ελλάδας

Πριν από 100 περίπου χρόνια ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς μυθιστορημάτων στην ιστορία της ανθρωπότητας ο Ιούλιος Βέρν είχε γράψει το έργο με τίτλο 20.000 λεύγες κάτω από την θάλασσα.

Σήμερα 100 χρόνια μετά και δίχως ίχνος υπερβολής η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με τον φίλο Πέτρο Ζαρκαδούλα παρουσιάζει ένα από τα πιο περίεργα και συνάμα εντυπωσιακά μνημεία της φύσης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο τίτλος θα μπορούσε άνετα να είναι «Ταξίδι στον βυθό της Κρήτης που βρίσκεται 2 λεύγες μακριά από την θάλασσα», καθώς 1 Λεύγα ισούται με 3 ναυτικά μίλια. Ένα τοπίο που μπορεί να παρομοιάσει κάνεις μόνο με το διάσημο τοπίο της Καππαδοκίας απλά σε μικρότερη κλίμακα.

Δείτε το βίντεο μας και ανακαλύψτε μαζί μας αυτό το ξεχωριστό μνημείο της κρητικής γης:

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΑΣΚΑΛΑ
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
Η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μαθητή και εκπαιδευτικό είναι πολλές φορές το μοναδικό «δίχτυ» που μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα.
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
θεατρο
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση
Το θέατρο ως πανίσχυρο παιδαγωγικό εργαλείο μάθησης και ανάπτυξης: «Μαθαίνω και εξελίσσομαι πράττοντας»
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση