tentoglou
Ο σπουδαίος αθλητής ("χρυσός" ολυμπιονίκης και πρωταθλητής Ευρώπης) πραγματοποίησε πολύ καλό ξεκίνημα

Η θερινή σεζόν άνοιξε για τον Μίλτο Τεντόγλου στο διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού με τον Έλληνα να καταγράφει καλύτερο άλμα στα 8,26 μέτρα και να ξεκινάει δυνατά τους αγώνες του.

Ο σπουδαίος αθλητής ("χρυσός" ολυμπιονίκης και πρωταθλητής Ευρώπης) πραγματοποίησε πολύ καλό ξεκίνημα αφού είχε συνολικά τέσσερα έγκυρα άλματα εκ των οποίων τα τρία πάνω από τα 8,20 μέτρα.

Ο 25χρονος Μίλτος ξεκίνησε τον αγώνα του με 8,25 μ., ήταν άκυρος στο δεύτερο άλμα, πέτυχε 8,17 μ. στο τρίτο, δεν ολοκλήρωσε το τέταρτο κι έκλεισε τον αγώνα του με 8,22 μ. και 8,26 μέτρα. 

"Είμαι ευχαριστημένος από το σημερινό μου αγώνα. Ήταν το ντεμπούτο και στον πρώτο συνήθως αγώνα δεν πηδάω καλά, όμως, σήμερα είχα μια σειρά από καλά άλματα. Μου αρέσει να αγωνίζομαι με τον Τόμπιας Μόντλερ. Έχουμε κάνει μαζί πολλούς αγώνες σε διαφορετικά μέρη στον κόσμο", είπε ο αθλητής αναφερόμενος στο σημερινό του αγώνα και συμπλήρωσε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: "Υπάρχει πίεση για το χρυσό στο παγκόσμιο μόνο από τον εαυτό μου. Γιατί το θέλω και ξέρω ότι μπορώ να το κάνω. Το μήκος φαίνεται πολύ δυνατό φέτος. Ωστόσο όταν ο συναγωνισμός είναι μεγάλος καταφέρνω να πηδάω όπως πρέπει".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Μιχάλης Σφακιανάκης (πρύτανης Παν. Πειραιά): Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον χάρτη της εκπαίδευσης
Παπαγεωργίου (Πρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου): ​​​​​​​Ούτε οι ακαδημαϊκοί δεν φαντάζονται πώς θα γίνεται το μάθημα σε πέντε χρόνια
Μιχάλης Σφακιανάκης (πρύτανης Παν. Πειραιά): Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον χάρτη της εκπαίδευσης
τεχνητή νοημοσύνη
Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στην τάξη: Η Αυστρία πειραματίζεται με το σχολείο του 21ου αιώνα
Λατινικά λιγότερα, Τεχνητή Νοημοσύνη περισσότερη – Το σχολείο του μέλλοντος στην Αυστρία
Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στην τάξη: Η Αυστρία πειραματίζεται με το σχολείο του 21ου αιώνα