θεατρικη παρασταση
Σε ποια θέατρα μπορείτε να εξαργυρώσετε το voucher της ΔΥΠΑ

Την Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023, λήγει το πρόγραμμα χορήγησης επιταγών θεάματος 2022-2023 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και οι δικαιούχοι θα πρέπει να επιλέξουν και να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους έως την καταληκτική αυτή ημερομηνία.

Η επιλογή της παράστασης γίνεται από τους δικαιούχους από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΔΥΠΑ, μέχρι εξαντλήσεως των προσφερόμενων θέσεων ανά παράσταση.

Οι πάροχοι, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, έχουν προσφέρει πάνω από 90 παραστάσεις, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν οι δικαιούχοι και οι ωφελούμενοι σε θέσεις πλατείας, χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σκοπός του προγράμματος είναι η πνευματική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και η στήριξη των θεατρικών επιχειρήσεων.

Με την επιταγή, οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση της επιλογής τους από το μητρώο παρόχων της ΔΥΠΑ, χωρίς να καταβάλουν κανένα επιπλέον ποσό.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιταγές θεάματος και για την ενεργοποίησή τους μπορούν να αναζητηθούν στη δημόσια πρόσκληση (σελ. 21-22) και στις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ: https://www.dypa.gov.gr/deltia-theamatos.

Δείτε ποιες παραστάσεις μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαγκος
«Δεν θα σταματήσουμε να απαιτούμε δικαιοσύνη» – Νέα παρέμβαση του Γιάννη Μάγγου
Καταγγελίες για αλλεπάλληλες αναβολές στη δίκη για τον θάνατο του Βασίλειου Μάγγου και μήνυμα επιμονής απέναντι στην αστυνομική βία
«Δεν θα σταματήσουμε να απαιτούμε δικαιοσύνη» – Νέα παρέμβαση του Γιάννη Μάγγου
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου
Μιχαηλίδου για σκάνδαλο ΟΠΕΚΑ: «Βρέθηκαν 80 φάκελοι κακοδιαχείρισης από την Χατζηδάκη»
Πώς στήθηκε η κομπίνα στον ΟΠΕΚΑ με τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων – Η ύποπτη δραστηριότητα της υπαλλήλου, οι «περίεργες» επισκέψεις και η...
Μιχαηλίδου για σκάνδαλο ΟΠΕΚΑ: «Βρέθηκαν 80 φάκελοι κακοδιαχείρισης από την Χατζηδάκη»
αναθεωρηση
115 χρόνια πίσω στην Πλατεία Κλαυθμώνος – Περί άρσης της μονιμότητας
«Η υπεράσπιση της μονιμότητας στο δημόσιο συνδέεται άρρηκτα με το δικαίωμα της μόνιμης και σταθερής εργασίας για όλους»
115 χρόνια πίσω στην Πλατεία Κλαυθμώνος – Περί άρσης της μονιμότητας
thrania
«Σχολείο σε κίνδυνο»: Καμπανάκι για το Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Ζακύνθου
Οι εκπαιδευτικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις σχολικές υποδομές και ζητούν άμεσες παρεμβάσεις
«Σχολείο σε κίνδυνο»: Καμπανάκι για το Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Ζακύνθου