Τουρίστες άφησαν το μωρό στο αυτοκίνητο
Πώς έγινε το περιστατικό – Οι περιγραφές από αυτόπτες μάρτυρες

Ανησυχία προκάλεσε ένα περιστατικό που σημειώθηκε την Τετάρτη στο Τσιλιβί της Ζακύνθου, όπου ένα ζευγάρι τουριστών από τη Δανία άφησε κλειδωμένο στο αυτοκίνητο το μόλις ενός έτους μωρό για να πάει να… ψωνίσει. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής παρατήρησαν ότι το μικρό αγοράκι βρισκόταν μόνο του μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν κλειδωμένο.

Άρχισαν να αναζητούν τους γονείς του στα διπλανά καταστήματα και ξενοδοχεία. Με τη συνδρομή ενός ξενοδόχου, που διατηρεί επιχείρηση στο σημείο, κάλεσαν την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και την Αστυνομία.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί και ο υπεύθυνος από την εταιρεία ενοικιαζόμενων, ο οποίος ξεκλείδωσε το ΙΧ. Έβγαλαν το παιδί έξω, το οποίο ήταν καλά στην υγεία του – ευτυχώς μόνο ιδρωμένο – και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το παιδί βρισκόταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από 30 λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν ατάραχοι και ψύχραιμοι οι γονείς, ρωτώντας τι ακριβώς συνέβη.

Η 34χρονη μητέρα και ο 31χρονος πατέρας συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό, εμείς έτσι κάνουμε στη χώρα μας», φέρονται να είναι τα πρώτα λόγια της μητέρας ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα