ΕΚΑΒ τροχαίο
Τι ανέφερε ο πατέρας της 12χρονης που έχασε τη ζωή της στην Καλλιθέα

Δύσκολες είναι οι στιγμές που ζει η οικογένεια της 12χρονης που έχασε τη ζωή της στην Καλλιθέα, ενώ σε ιδιαίτερα κακή ψυχολογική κατάσταση είναι και η αδελφή της.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα, μαζί με την 14χρονη αδελφή της, επιχειρούσαν να περάσουν από διάβαση όταν οδηγός οχήματος παρέσυρε και σκότωσε το άτυχο κορίτσι.

Η αδελφή της νιώθει τύψεις

Η αδελφή της νιώθει «τύψεις» για το περιστατικό, όπως είπε ο πατέρας της, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Μετά το περιστατικό της 8ης Μαΐου, η 14χρονη επέστρεψε σήμερα στο σχολείο της, με την οικογένειά της να επιχειρεί να την επαναφέρει στην καθημερινότητά της.

«Πήγαμε στο σχολείο σήμερα, θεωρούσαμε ότι μήπως ξεπεράσει κάπως αυτό το συμβάν» σημείωσε και ερωτώμενος για το πώς είναι απάντησε: «Το παιδί ένιωθε πως έφταιγε, αλλά όσο μπορούσα προσπάθησα να της εξηγήσω ότι δεν φταίει για τίποτα. Έχω μιλήσει με ψυχολόγους για να την παρακολουθήσουν ώστε να ξεπεράσει όλο αυτό, το σημερινό αίσθημα που έχει. Εννοείται στηριζόμαστε, τι να κάνουμε;». 

Δεν επικοινώνησε ο οδηγός

Σε ερώτηση για το εάν έχει επικοινωνήσει μαζί τους ο οδηγός του οχήματος, ο πατέρας ενημέρωσε πως δεν υπήρξε καμία επικοινωνία

«Όχι, δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Τίποτα. Τι να σας πω, δεν ξέρω τι να πω; Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το παιδί μου τίποτα άλλο, μόνο αυτό σκέφτομαι» είπε ο ίδιος.

«Ήταν το καλύτερο παιδί, ποτέ δεν είχε κάνει τίποτα κακό στη ζωή της. Γυμναζόταν έκανε προσπάθειες, πήγαινε από εκεί να σπουδάζει, πήγαινε από δω. Το καμάρι μου, τώρα τι να σας πω, αυτό ήταν. Μας έφυγε ένας πολύ καλός άνθρωπος» κατέληξε ο πατέρας.

Σημειώνεται πως ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τα 4 χρώματα που απωθούν τα κουνούπια
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας
Εννέα από τα 10 πιο φιλόξενα χρόνια για μετάδοση της νόσου έχουν συμβεί από το 2000 και ο αριθμός των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού που αναφέρθηκαν...
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας