Facebook
"Σφάλμα" στο Facebook στέλνει αυτόματα αιτήματα φιλίας και προκαλεί αναστάτωση Και όχι σε όποιον όποιον, αλλά σε όσους παρακολουθείται η σελίδα τους.

Οι χρήστες του Facebook στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (Ισπανία, Μπαγκλαντές, Φιλιππίνες, Μεξικό, Σρι Λάνκα) ανέφεραν ένα περίεργο σφάλμα στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και αναφέρουν τεχνολογικές ιστοσελίδες, οι χρήστες ισχυρίζονται ότι το Facebook στέλνει ανεξήγητα αυτόματα αιτήματα φιλίας σε άτομα, που προηγουμένως είχαν επισκεφθεί τα προφίλ τους.

Οι χρήστες  στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ισχυρίζονται ότι το Facebook στέλνει ανεξήγητα «αυτόματα αιτήματα φιλίας» σε άτομα όταν κάποιος επισκέπτεται το προφίλ τους.

Το ζήτημα αυτό, το οποίο δυνητικά θέτει σε κίνδυνο την ιδιωτικότητα και τον έλεγχο των χρηστών, έχει κεντρίσει την προσοχή και έχει προκαλέσει συζητήσεις μεταξύ των χρηστών.

Η δυσλειτουργία φαίνεται να συμβαίνει όταν ένας χρήστης επισκέπτεται το προφίλ ενός άλλου ατόμου, προκαλώντας την αποστολή ενός ανεπιθύμητου αιτήματος φιλίας από τον επισκέπτη στον ιδιοκτήτη του προφίλ. Αυτή η απροσδόκητη και ακούσια ενέργεια έχει εγείρει ανησυχίες μεταξύ των χρηστών, αλλά και νευρικότητα, καθώς οι περισσότεροι θεωρούν ότι εκτίθενται.

Μέχρι τώρα το Facebook παρέμεινε σιωπηλό χωρίς να έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα