χρήματα
Ξεκίνησαν οι πρώτες επιδοτήσεις σε ευάλωτους δανειολήπτες

Εντός του Μαϊου αναμένεται να πιστωθούν στους ευάλωτους δανειολήπτες οι πρώτες επιδοτήσεις για την κάλυψη αυξημένης δόσης που κλήθηκαν να πληρώσουν λόγω της ανόδου των επιτοκίων.

Πρόκειται για το πρόγραμμα που συμφώνησαν οι τράπεζες με το υπουργείο Οικονομικών, βάσει το οποίου θα επιστρέψουν στους ευάλωτους δανειολήπτες το 50% της αυξημένης δόσης που κατέβαλαν από τον περυσινό Ιούλιο έως και τα τέλη Μαρτίου.

Η επιδότηση θα καταβληθεί σε ειδικό ακατάσχετο λογαριασμό, αλλά το ποσό θα χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του υπολοίπου του δανείου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κωνσταντοπούλου
Δίκη για τα βίντεο στα Τέμπη: Δήλωσε αποχή η πρόεδρος λόγω συμπεριφοράς Κωνσταντοπούλου
Χάος στη δίκη για τα χαμένα βίντεο του δυστυχήματος των Τεμπών - «Έχω δεχθεί πολλές προσβολές» δήλωσε η πρόεδρος του Δικαστηρίου
Δίκη για τα βίντεο στα Τέμπη: Δήλωσε αποχή η πρόεδρος λόγω συμπεριφοράς Κωνσταντοπούλου