Κασιδιάρης - Κανελλόπουλος
Εκτός των εκλογών της 21ης Μαΐου το κόμμα Κασιδιάρη – Θα συμμετάσχει το κόμμα Κανελλόπουλου

Εκτός εκλογικής διαδικασίας το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη και με τη σφραγίδα του Αρείου Πάγου. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία, με ψήφους 9 προς 1.

Από την άλλη, πέρασε τον «πήχη» του Αρείου Πάγου και συμμετέχει κανονικά στις εκλογές το κόμμα «ΕΑΝ», υπό τον πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο.

Όσον αφορά το σκεπτικό των δικαστών του ανώτατου δικαστηρίου, το κόμμα Κασιδιάρη θεωρήθηκε ως «συνέχεια» της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής.

Τι δήλωσε ο Κασιδιάρης

Ο φυλακισμένος πρώην χρυσαυγίτης και ηγετικό στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης έκανε μια πρώτη δήλωση για την απόφαση του Αρείου Πάγου, προειδοποιώντας ότι αύριο, Τετάρτη, θα προβεί σε… επίσημες ανακοινώσεις.

Όπως ισχυρίζεται: «Απόψε καταλύθηκε οριστικά το δημοκρατικό πολίτευμα και μισό εκατομμύριο Έλληνες στερούνται το ύψιστο δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους.

»Το Εθνικό κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ στοχοποιήθηκε παράνομα γιατί είναι το πιο έντιμο και καθαρό κόμμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής.

»Αναμέναμε αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα. Αύριο το απόγευμα θα λάβουν χώρα οι επίσημες ανακοινώσεις μου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παρε
Σάλος στη Λουϊζιάνα: Καθηγήτρια Λυκείου συνελήφθη για σεξουαλική σχέση με ανήλικη μαθήτρια
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από παρέμβαση της οικογένειας της μαθήτριας και οδήγησε σε άμεσες πειθαρχικές και ποινικές εξελίξεις
Σάλος στη Λουϊζιάνα: Καθηγήτρια Λυκείου συνελήφθη για σεξουαλική σχέση με ανήλικη μαθήτρια
bullying
Αντίδραση εκπαιδευτικών στη Ζάκυνθο: «Η πρόληψη δεν είναι δουλειά της Αστυνομίας»
Εκπαιδευτικοί Ζακύνθου: «Όχι στην Αστυνομία στα σχολεία για ενημέρωση περί βίας και ναρκωτικών»
Αντίδραση εκπαιδευτικών στη Ζάκυνθο: «Η πρόληψη δεν είναι δουλειά της Αστυνομίας»