ασέλγεια
Μετά την καταδίκη αυτού του ανθρώπου σήμερα ακούγονται οι φωνές όλων εκείνων των παιδιών που έστεκαν αβοήθητα απέναντι στον κακοποιητή τους και ζητούσαν βοήθεια.

Δικαιωμένοι νιώθουν οι γονείς του 4χρονου από το Αγρίνιο, μετά την ομόφωνη καταδικαστική απόφαση του στρατοδικείου Ιωαννίνων, για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, που ασελγούσε συστηματικά σε βάρος του παιδιού τους.

Ο πατέρας του παιδιού με επιστολή του στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στον αγώνα της οικογένειας για την δικαίωση του παιδιού της: «Και τώρα σιωπή. Μετά την καταδίκη αυτού του ανθρώπου σήμερα ακούγονται οι φωνές όλων εκείνων των παιδιών που έστεκαν αβοήθητα απέναντι στον κακοποιητή τους και ζητούσαν βοήθεια. Η ζωγραφιά του τετράχρονου γιου μας, έδωσε μια ηχηρή σφαλιάρα σε ένα κράτος που αδιαφορεί ή αδυνατεί να προστατέψει τα μικρά ανήλικα παιδιά. Δύο χρόνια τώρα περάσαμε έναν Γολγοθά και βρεθήκαμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

αγρινιο

Μηνυθήκαμε, συκοφαντηθήκαμε, διασυρθήκαμε, απογοητευθήκαμε. Όμως παλέψαμε και καταφέραμε να αποδείξουμε ότι όσα μας είπε το παιδί, όσα επιβεβαίωναν οι παιδοψυχολόγοι, ήταν η μόνη αλήθεια. Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για την ομόφωνη απόφαση της ενοχής του συγκεκριμένου παιδόφιλου. Αν και 7 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή είναι μικρή ποινή για το έγκλημα που αποδεδειγμένα διέπραξε στο παιδί μας.

Τώρα έχουμε νέα μάχη, να αποδείξουμε την δράση της μητέρας του, στο δικαστήριο τον Δεκέμβρη του 2023. Ενώ, όσο για τις κακόβουλες φήμες που είχαν διαρρεύσει στην πόλη του Αγρινίου για την οικογένεια μας, φήμες που ήθελαν να μας αποδυναμώσουν και να κάνουμε πίσω στον αγώνα μας για την δικαίωση τους παιδιού μας, η απάντηση είναι μία: η ομόφωνη καταδίκη του συγκεκριμένου ανθρώπου».

Η ποινή του Στρατοδικείου

Την Δευτέρα 24 Απριλίου, ποινή κάθειρξης 7 ετών, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα και της επικινδυνότητας της πράξης για την προστασία της ανηλικότητας του παιδιού, επέβαλε ομόφωνα το 5μελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων στον 28χρονο ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από 7 μήνες κατηγορούμενος για ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση, σε 4χρονο αγοράκι .

Ο 28χρονος σύμφωνα με τη δικογραφία επισκεπτόταν το σπίτι όπου διέμενε το παιδάκι, καθώς η μητέρα του είχε αναλάβει την φύλαξη του. Εκείνη την περίοδο υπηρετούσε την θητεία του γι’ αυτό και η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σε Στρατοδικείο.

Η συμπεριφορά του νηπίου είχε προβληματίσει τους γονείς του, οι οποίοι απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγους.

Οι ζωγραφιές του 4χρονου, ανέδειξαν το πρόβλημα. Ο 27χρονος συνελήφθη και με εισαγγελική παραγγελία είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του .

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος δεν αποδέχτηκε τις πράξεις του και την πραγματογνωμοσύνη των παιδοψυχολόγων, ενώ μίλησε για σκευωρία της οικογένειας του 4χρονου. Ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του και 8 χρόνια ποινή φυλάκισης, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας
Ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας