σουδάν
Λίγο μετά τις 16:30 προσγειώθηκε στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας ένα μεταγωγικό C-27J Spartan της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο μετέφερε  16 Έλληνες, μία Ελληνοκύπρια, 9 Ρουμάνους και 8 Φινλανδούς πολίτες

Συνεχίζεται η επιχείριση απεγκλωβισμού των Ελλήνων του Σουδάν και ο επαναπατρισμός στην Ελλάδα, με παράλληλη και τη συνδρομή της χώρας μας στη μεταφορά Ευρωπαίων πολιτών ξένων κρατών.

Λίγο μετά τις 16:30 προσγειώθηκε στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας ένα μεταγωγικό C-27J Spartan της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο μετέφερε  16 Έλληνες, μία Ελληνοκύπρια, 9 Ρουμάνους και 8 Φινλανδούς πολίτες. Ανάμεσά τους βρίσκονται και αρκετά παιδιά.

Επικεφαλής της αποστολής είναι ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος συνόδευσε στο ταξίδι των 22 ωρών τους 34 πολίτες που απεγκλώβιστηκαν από την «κόλαση» του Χαρτούμ μέχρι την 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα. Την ώρα που προσγειωνόταν το C-27J στην Τανάγρα ένα άλλο μεταγωγικό απογειωνόταν στις 16:04 από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας με προορισμό την Ασουάν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα