Επίθεση της αστυνομίας σε διαδηλωτές
Απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας σε πορεία για την 12χρονη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, πλήθος διαδηλωτών για την υπόθεση του κυκλώματος παιδοβιαστών στον Κολωνό, στο μετρό Κορυδαλλού και πορεία μέχρι τις φυλακές, όπου κρατείται εδώ και έξι μήνες η μητέρα του θύματος.

Ωστόσο, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες επιχείρησαν να εμποδίσουν τη διαδήλωση να φτάσει στο σωφρονιστικό ίδρυμα. Ένστολοι έριξαν χημικά, προπηλάκισαν άτομα και εξαπέλυσαν ύβρεις σε γυναίκες. 

Μετά την ένταση, η αστυνομία άφησε τελικά να περάσει η πορεία των αλληλέγγυων, που για ακόμα μία φορά καταδίκασαν την απουσία στήριξης στην 12χρονη και ζήτησαν την αποφυλάκιση της 37χρονης.

Η νέα πρόκληση της αστυνομίας έρχεται παρά τις σφοδρές αντιδράσεις για την τρίτη απόπειρα εκφοβισμού του κοριτσιού στο σπίτι όπου διαμένει εκτός Αθηνών, η οποία επιβεβαίωσε με τον χειρότερο τρόπο ότι είχε μείνει εντελώς απροστάτευτη από τις αρχές.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Γιώργος Μανούσος
Στη Βουλή οι καταγγελίες για αδιαφάνεια στις αποσπάσεις εκπαιδευτικών
Ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος ζητά από την υπουργό Παιδείας εξηγήσεις για τα κριτήρια στις αποσπάσεις εκπαιδευτικών
Στη Βουλή οι καταγγελίες για αδιαφάνεια στις αποσπάσεις εκπαιδευτικών
σούπερ μάρκετ
Εφιάλτης στο ράφι: Ανατιμήσεις-φωτιά σε κρέας και γαλακτοκομικά λόγω μεταφορικού κόστους
Στο 3,9% εκτοξεύθηκε ο πληθωρισμός τον Μάρτιο – Πρωταθλητές στην ακρίβεια τα τρόφιμα
Εφιάλτης στο ράφι: Ανατιμήσεις-φωτιά σε κρέας και γαλακτοκομικά λόγω μεταφορικού κόστους