Thumbnail
Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησαν οι Αρχές, σχετικά με το μαχαίρωμα 18χρονου στην Ακρόπολη

Σε δεύτερη σύλληψη ανηλίκου προχώρησαν οι Αρχές, σχετικά με την επίθεση με μαχαίρι κατά 18χρονου στην περιοχή της Ακρόπολης, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.

Χθες είχε συλληφθεί ένας 17χρονος, ενώ σήμερα συνελήφθη άλλο ένα άτομο - πάλι 17 ετών.

Η επίθεση

Ο νεαρός είχε δεχθεί την επίθεση λίγο μετά τις 23:00, με τους δράστες να τον προσεγγίζουν και να επιχειρούν να του κλέψουν το τσαντάκι του.

Όταν εκείνος προσπάθησε να αντισταθεί, τον μαχαίρωσαν στον λαιμό και την κοιλιακή χώρα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

maria-karystianou
Πυρά Καρυστιανού κατά Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Πόσο ντροπιαστική φαντάζει τώρα η έρευνα που αρχειοθετήθηκε»
Μαρία Καρυστιανού: «Όποιος θέλει να βρει την αλήθεια, τη βρίσκει – Οι ένοχοι βρίσκονται πολύ ψηλά»
Πυρά Καρυστιανού κατά Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Πόσο ντροπιαστική φαντάζει τώρα η έρευνα που αρχειοθετήθηκε»