Ληστεία στην Ακρόπολη: Σε σοβαρή κατάσταση ο 18χρονος που μαχαίρωσαν
Συνελήφθη 17χρονος για την επίθεση στην Ακρόπολη

Σε σοβαρή κατάσταση παραμένει ο 18χρονος που έπεσε θύμα ληστείας από έναν 17χρονο και έναν ακόμη άνδρα, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στην Ακρόπολη, παρά το γεγονός αποσωληνώθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός έχασε αρκετό αίμα και γι' αυτό η κατάσταση της υγείας του είναι ακόμη κρίσιμη.

Πώς έγινε η επίθεση

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη διασταύρωση των οδών Πανός και Πολυγνώτου, οι δράστες επιτέθηκαν με μαχαίρι στον ανήλικο, τον χτύπησαν στο λαιμό και στην κοιλιακή χώρα και του άρπαξαν το τσαντάκι που είχε στη μέση.

Ο 17χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και διασωληνώθηκε.

Κοντά στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε το τσαντάκι του νεαρού και συνελήφθη ο 17χρονος, ενώ ο άλλος δράστης αναζητείται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλώσσα - Συζήτηση
Πώς λέγεται στα ελληνικά το mood;
Αν κάτι αξίζει να κρατήσουμε από αυτή τη σειρά, δεν είναι να «απαγορεύσουμε» τις ξένες λέξεις. Είναι να θυμηθούμε ότι έχουμε κι άλλες επιλογές.
Πώς λέγεται στα ελληνικά το mood;