papandreou
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Βόμβα» από τη Δήμητρα Λιάνη για τα γυαλιά του Παπανδρέου που πωλήθηκαν 25.000 ευρώ - «Δεν είναι τα εμβληματικά»

Αποκαλύψεις έκανε η Δήμητρα Λιάνη σχολιάζοντας τη δημοπρασία στην οποία πωλήθηκαν τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου για 25.000 ευρώ, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Δήμητρα Λιάνη δεν αμφισβήτησε ότι τα γυαλιά που τέθησαν σε δημοπρασία είναι τα αυθεντικά. Όμως υποστήριξε ότι δεν ήταν τα βασικά γυαλιά του Ανδρέα που φορά σε μια σειρά από γνωστές φωτογραφίες, αλλά ένα εφεδρικό ζευγάρι.

«Ήθελα να εστιάσω σε τρία σημεία. Πρώτον, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχουν πάει στην "Ελπίδα", γιατί πραγματικά το έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη είναι σημαντικότητα για την Ελλάδα και έλειπε. Δεύτερον, ότι ήταν το πιο ακριβό τίμημα που έγινε σε αυτή τη δημοπρασία από διάφορες προσωπικότητες. Για παράδειγμα, το κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έφτασε να είναι περίπου 3.000 ευρώ, ενώ του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν 25.000 ευρώ. Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι ο Ανδρέας πια έχει περάσει σε άλλη κλίμακα», είπε στον ΑΝΤ1.

«Όχι ενός απλού πολιτικού και γι’ αυτό επίσης είμαι χαρούμενη γιατί υπάρχει στις καρδιές και στη συνείδηση του ελληνικού λαού σαν τεράστιος μύθος. Τρίτον ήθελα να σχολιάσω ότι εφόσον επρόκειτο για ιερό σκοπό, γιατί δεν ήρθαν σε επαφή με εμένα οι άνθρωποι αυτοί να τους δώσω εγώ τα "εμβληματικά" γυαλιά; Δεν αμφισβητώ ότι ήταν ένα παλιό ζευγάρι γυαλιά του Ανδρέα αλλά τα "εμβληματικά" όπως τα λένε που είναι τα ίδια της φωτογραφίας, θα μπορούσα να τους τα έχω δώσει εγώ. Εγώ τα έχω στη διάθεσή μου, γι’ αυτό σας το λέω», αποκάλυψε η Δήμητρα Λιάνη.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καταργούνται στο Δημόσιο μια σειρά από δικαιολογητικά για τους πολίτες
Συνταξιοδότηση: Δεν αλλάζουν τα όρια ηλικίας το 2027 – Μικρότερη αναμονή για την απονομή σύνταξης
Τέλος στα σενάρια για άμεση αύξηση των ορίων ηλικίας – Επανεξέταση το 2030 προβλέπει το ισχύον πλαίσιο
Συνταξιοδότηση: Δεν αλλάζουν τα όρια ηλικίας το 2027 – Μικρότερη αναμονή για την απονομή σύνταξης
Ανοίγουν οι αιτήσεις για αποφοίτους ΤΕΦΑΑ μέσω των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ/ΕΑγΟ) 2026-2027
Η ακτινογραφία των κενών και των ελλείψεων στα σχολεία από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής
Οι αναπληρωτές Φυσικής Αγωγής απαντούν στον Διευθυντή του ΥΠΑΙΘΑ για τα κενά και τις ελλείψεις
Η ακτινογραφία των κενών και των ελλείψεων στα σχολεία από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής
kintzios
Σπύρος Κίντζιος (Πρύτανης) στο alfavita.gr: Γιατί να επιλέξω το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τις σπουδές μου;
Επιλέγοντας το ΓΠΑ, δεν επιλέγεις απλώς ένα πανεπιστήμιο με ιστορία. Επιλέγεις ένα πανεπιστήμιο με αποστολή.
Σπύρος Κίντζιος (Πρύτανης) στο alfavita.gr: Γιατί να επιλέξω το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τις σπουδές μου;