Κρήτη: Εκτός φυλακής μητέρα και πατριός που κακοποιούσαν τρία παιδιά
Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά το γράμμα της 12χρονης, η οποία περιέγραφε τι γινόταν σε εκείνη και τα αδέρφια της

Έξω από τη φυλακή αναμένεται να βρεθεί άμεσα ένα ζευγάρι από το Ηράκλειο, το οποίο είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση έγινε, γνωστή, όταν ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας, ένα κορίτσι 12 χρονών έγραψε ένα γράμμα, που κατηγορούσε τον πατριό της, ότι την χτυπούσε και αυτή και τις δύο μικρότερες αδερφές της.

Μάλιστα, σύμφωνα με το γράμμα, ο πατριός τους, τις ανάγκαζε να τρώνε τις ακαθαρσίες τους και να κάνουν μπάνιο με λάστιχο, όπως αναφέρει το creta24.gr

Ακόμη στο ίδιο γράμμα το οποίο έφτασε στα χέρια του βιολογικού τους πατέρα και κατατέθηκε στη Δικαιοσύνη περιγραφόταν ότι ο 60χρονος πατριός έφερνε στο σπίτι φίλους του και οι οποίοι κοιμόντουσαν στον ίδιο χώρο με τα παιδιά, αλλά χωρίς να τα κακοποιήσουν.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2020 και το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο εφετείο έγινε δεκτό πριν λίγες ημέρες. Η μητέρα των τριών κοριτσιών και ο σύντροφός της είχαν καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των κατηγορουμένων, «ανεξάρτητα από το μεγάλο ύψος της ποινής που επιβλήθηκε σε πρώτο βαθμό, το βάσιμο της κατηγορίας θα προκύψει σε δεύτερο βαθμό, όπου θα εξεταστεί διεξοδικά το εάν τελικά η επιστολή που φέρεται να γράφτηκε από το ανήλικο κορίτσι έχει συνταχθεί από το ίδιο ή όχι».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα