Κολωνός κινητοποίηση βιασμός 12χρονης
Stringer / SOOC
Σοβαρές καταγγελίες από τη δικηγόρο της 12χρονης στον Κολωνό

Ένα νέο περιστατικό εκφοβισμού κατήγγειλε η δικηγόρος της 12χρονης, θύματος βιασμών και μαστροπείας από τον Κολωνό,  Αντωνία Λεγάκη, σύμφωνα με την οποία μασκοφόροι αστυνομικοί είχαν σταματήσει με αυτόματα όπλα το αυτοκίνητο που μετέφερε το κορίτσι.

Πιο συγκεκριμένα η κα Λεγάκη αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με "μασκοφόρους αστυνομικούς", όπως είπε, το οποίο είχε προηγηθεί της επίθεσης: "Το γεγονός ότι δόθηκε η επιμέλειά του σε μία συγγενή που ζει μαζί της και το αγαπάει και το φροντίζει δεν σημαίνει ότι είναι προστατευμένο απέναντι σε απειλές από εγκληματίες που προσπαθούν να του κλείσουν το στόμα. Δεν ήταν, λοιπόν, το παιδί ήταν προστατευμένο κι αυτή η επίθεση ήταν η σοβαρότερη, αλλά όχι η πρώτη.

Έχουν καταγγελθεί κι άλλες 3-4 επιθέσεις τουλάχιστον. Πριν από μερικούς μήνες, μασκοφόροι αστυνομικοί με αυτόματα όπλα σταμάτησαν το πολιτικό αστυνομικό αυτοκίνητο που μετέφερε τα παιδιά στον τόπο που ζουν, κατέβασαν τα παιδιά με παρατεταμένα τα όπλα, ενώ οι αστυνομικοί που τα συνόδευαν φώναζαν πως είναι συνάδελφοι και τα παιδιά ουρλιάζανε και κλαίγανε. Μετά η εξήγηση που δόθηκε ήταν πως επρόκειτο για τυπικό έλεγχο. Έτσι, είπαν, τυπικό και τυχαίο έλεγχο στις 3 τη νύχτα. Φαίνεται πως ήταν αστυνομικοί γιατί αυτό δεν αναιρέθηκε".

 

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, η δικηγόρος μίλησε τόσο για την επίθεση που δέχθηκε το κορίτσι στο σπίτι όπου φιλοξενείται, για τις άλλες επιθέσεις που έχει δεχθεί και τόνισε ότι κάποιοι «φοβούνται ότι θα τους κατονομάσει».

Όσο για προηγούμενα περιστατικά τρομοκράτησης της 12χρονης, ανέφερε: "Άτομο είχε κάνει το σήμα της σιωπής στον μικρό της αδερφό. Πιο πριν είχε καταγγελθεί ότι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος περιφερόταν έξω από το σπίτι τους με φακό"ενώ σχετικά με την επίθεση στο σπίτι που διαμένει, σημείωσε:

"Στο τελευταίο περιστατικό μπήκε άνθρωπος μέσα στο σπίτι παραβιάζοντας την κλειδαριά, το παιδί άκουσε τον θόρυβο και βρέθηκε μπροστά σε έναν άνθρωπο που δίπλωσε στο παιδί σακούλες στα πόδια. Όρμησε κατά πάνω της, το παιδί έκανε μία κίνηση απώθησης και τραυματίστηκε, μετά πήρε την αστυνομία και εκείνη την ώρα ο άγνωστος υπό τον φόβο ότι μιλούσε με την αστυνομία έφυγε".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νοσοκομείο
Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 7χρονο κοριτσάκι- Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση καθώς όλη η γειτονιά έτρεξε να την βοηθήσει, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την...
Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 7χρονο κοριτσάκι- Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο