Βόλος: Ηλικιωμένη «κυνήγησε» την περιουσία του… γαμπρού της
Τι διεκδικούσε ηλικιωμένη γυναίκα από το Βόλο

Στο Βόλο μία 84χρονη διεκδίκησε την περιουσία που κληροδότησε στα ανίψια του ο σύζυγος της αδελφής της, ήτοι ο γαμπρός της!

Η 84χρονη σύμφωνα με το gegonota.news, εμφανίστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με τι κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά συρροή και της ψευδούς κατάθεσης για να «εισπράξει» καταδίκη 1 έτους και επτά μηνών.

Η αδελφή της πέθανε το 2015, ωστόσο από το 2010 με συμβολαιογραφικές πράξεις, ο σύζυγός της είχε φροντίσει να γράψει ένα μεγάλο τμήμα της περιουσίας του στην Πελοπόννησο σε επτά ανίψια του. Ο κάτοχος της περιουσίας πέθανε το 2011.

Τι ανέφερε η 84χρονη

Η 84χρονη, με την αδελφή της και τον σύζυγό της να μην βρίσκονται πλέον στη ζωή κατήγγειλε ότι οι συμβολαιογραφικές πράξεις μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων στους συγγενείς του γαμπρού της δεν είναι έγκυρες, πράγμα που αποδείχθηκε ψευδές.

Η ίδια, παρά το προχωρημένο της ηλικίας κάθισε στο εδώλιο και μάρτυρες κατηγορίας ήταν δύο από τους επτά κληρονόμους. Αποτέλεσμα ήταν η καταδίκη της με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ το δικαστήριο δεν δέχτηκε την απολογία της στην οποία υποστήριξε πως η περιουσία ανήκε στην αδελφή της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εφσυν
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
Η εκδήλωση για τα 13 χρόνια της «Εφημερίδας των Συντακτών» εξελίχθηκε σε σημείο συνάντησης πολιτικών στελεχών από όλο το φάσμα
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
αυτοκίνητο
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο
Ford, Renault, Toyota και Lexus καλούν ιδιοκτήτες για άμεσο τεχνικό έλεγχο λόγω ζητημάτων ασφάλειας
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο