traper_kriti_viasmos
Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί για τα άτομα που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης

Σήμερα το μεσημέρι (05/04), παραδόθηκε ο 24χρονος γνωστός τράπερ και ένας 23χρονος στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, όπου κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης.

Έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη, για ομαδικό βιασμό, σε βάρος του 24χρονου γνωστού τράπερ και δύο ακόμη συνεργατών του, ενός 23χρονου και ενός 30χρονου.

Ο τελευταίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (03/04) στο λιμάνι του Ηρακλείου, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμής.

Η καταγγελία

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με την ανατριχιαστική καταγγελία της κοπέλας, η ίδια διασκέδαζε με την παρέα της σε συναυλία του γνωστού τράπερ το βράδυ της Κυριακής.

Μετά το τέλος της συναυλίας πήγαν για φαγητό και ξημερώματα εμφανίζεται να ακολούθησε τον 23χρονο στο ξενοδοχείο όπου βρισκόντουσαν και τα υπόλοιπα άτομα.

Στο ξενοδοχείο έπιναν, κάπνισαν και τότε η κοπέλα περιγράφει ότι δύο εξ αυτών άρχισαν να γδύνονται, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της και μάλιστα να την «πειράζουν» επειδή δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και να ανταποκριθεί λόγω του αλκοόλ και του χασίς.

Μία ώρα αργότερα κάλεσε τους φίλους της να την παραλάβουν από την είσοδο του ξενοδοχείου και μετέβη στο σπίτι μιας φίλης της, πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

egkefalos_4.jpg
Ατμοσφαιρική ρύπανση: Ένας σοβαρός παράγοντας κινδύνου για βαριές παθήσεις του εγκεφάλου
Σύγχρονες επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά και τον εγκέφαλο.
Ατμοσφαιρική ρύπανση: Ένας σοβαρός παράγοντας κινδύνου για βαριές παθήσεις του εγκεφάλου
βουλη
Ξεκινά η Συνταγματική Αναθεώρηση με ατζέντα την άρση της μονιμότητας στο δημόσιο και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Μονιμότητα και ιδιωτικά πανεπιστήμια: μεταρρύθμιση ή μετατόπιση ευθυνών;
Ξεκινά η Συνταγματική Αναθεώρηση με ατζέντα την άρση της μονιμότητας στο δημόσιο και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια