τρακτερ
Τραγική σύμπτωση είναι οι τραυματισμοί των δύο παιδιών – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα

Χθες το απόγευμα (31/03), στον Πύργο ένα 10χρονο παιδί έπεσε από ένα τρακτέρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το patrisnews.gr, το παιδί επέβαινε στο τρακτέρ, μαζί με τον οδηγό και ιδιοκτήτη του οχήματος όταν το πήρε ο ύπνος, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί, ενώ το τρακτέρ βρισκόταν εν κινήσει.

Το ανήλικο παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου φέροντας βαριά τραύματα σε πόδια και λεκάνη, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Καραμανδάνειο.

Επιπλέον, την ίδια μέρα σε ένα άλλο χωριό του δήμου Πύργου, με διαφορά ωρών, ένα 9χρονο παιδί, έπεσε και εκείνο από το τρακτέρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη σπλήνα.

Το 9χρονο παιδί μέχρι χθες βράδυ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Πύργου, ωστόσο οι γιατροί δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να χρειαστεί να μεταφερθεί και αυτό στο Καραμανδάνειο.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΔΩΡΕΑΝ ενοικια για 3 χρόνια: Πρόγραμμα σε 46 δήμους (αιτήσεις)

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

σχετικά άρθρα