viasmos-fovos-bullying
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Aπό το 2020 έως και το 2023 κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί ο 66χρονος λυράρης

Συγκλονίζουν τα λόγια του 15χρονου σήμερα αγοριού, που καταγγέλλει, ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά επί τρία χρόνια από τον 66χρονο λυράρη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος, Γεώργιος Κοκοσάλης, μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, μεταφέροντας όσα του είπε το παιδί και η μητέρα του..

«Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα… Ας το κάνουν κι αλλά παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν !», είναι το μήνυμα που στέλνει σήμερα ο 15χρονος.

Την ίδια ώρα και η μητέρα του ζητά να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου για να προστατευτούν και άλλα παιδιά.

«Να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν τα παιδιά που ενδεχομένως έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση… Θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου».

Ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε το 11χρονο τότε, αγόρι, από το 2018.

Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του, εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Μάλιστα, ο 66χρονος φέρεται παράλληλα να φωτογράφιζε το παιδί είτε γυμνό, είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και τρεις ψεύτικες σελίδες του ανήλικου στο Instagram, μέσω των οποίων “ψώνιζε” πελάτες.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ: Συμμετοχή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Δημόσιας Διοίκησης στο ερευνητικό πρόγραμμα FAMA για την παραπληροφόρηση
«Η Ελλάδα κατατάσσεται σταθερά ανάμεσα στις χώρες με τον μικρότερο βαθμό εμπιστοσύνης απέναντι στα μέσα ενημέρωσης»
ΕΚΠΑ: Συμμετοχή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Δημόσιας Διοίκησης στο ερευνητικό πρόγραμμα FAMA για την παραπληροφόρηση
συνεδριο
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαθητείας
To συνέδριο είχε θέμα «Η Μαθητεία ως Γέφυρα Σύνδεσης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης με την Αγορά Εργασίας – Δημιουργώντας Προοπτικές Καινοτομίας και...
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαθητείας