λοττο
Μέσα σε μία μέρα άλλαξαν όλα

Μία ιστορία που βγήκε στο φως τη δημοσιότητας σοκάρει για έναν Έλληνα γιατρό που κέρδισε το Λόττο.

Σε μία επαρχιακή πόλη στη Πελοπόννησο, ήταν ένας καταρτισμένος επιστήμονας γιατρός, ο οποίος ήταν πολύ καλός στη δουλειά του, αλλά και με μεγάλη ανθρωπιά. Μία, μέρα η τύχη του άλλαξε και κέρδισε το Λόττο, το λεγόμενο χρυσό εξάρι.

Τα λεφτά που κέρδισε ήταν πάρα πολλά και όπως έχει δείξει σχετική έρευνα, όποιος κερδίζει τεράστια χρηματικά ποσά, συνήθως τα χάνει.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο γιατρός αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά του και να ασχοληθεί επιχειρηματικά με το real estate.

Αν και δεν γνώριζε το αντικείμενο, ήξερε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε ξοδεύοντας συνεχώς χρήματα, τόσο επαγγελματικά, όσο και στην ψυχαγωγία του.

Μέσα σε σχεδόν πέντε χρόνια, είχε ήδη χάσει μεγάλο μέρος των χρημάτων που είχε κερδίσει, αλλά συνέχισε να εμπιστεύεται τους λάθους ανθρώπους.

Εκείνη την περίοδο πήρε μάλιστα, ένα μεγάλο δάνειο για να χτίσει κυριολεκτικά μια έπαυλη. Παρ΄όλη τη χλιδή, οι μάστορες του σπιτιού δεν πληρωνόντουσαν στην ώρα τους ή και καθόλου.

Κι ένα βράδυ, ξαφνικά, ο γιατρός και η οικογένειά του εξαφανίστηκαν από την πόλη. Ούτε δύο μήνες δεν είχαν προλάβει να μείνουν στο «παλάτι» τους. Κανείς δεν έμαθε ποτέ ποιος είναι ο λόγος.

Το σπίτι αυτή τη στιγμή είναι ένα πολυτελές ερείπιο, το οποίο έχει βανδαλιστεί.

Ο γιατρός ζει πλέον στην Αθήνα και έχει φτιάξει ξανά τη ζωή του, επιστρέφοντας στο επάγγελμά του και όντας μάλιστα από τους κορυφαίους στην ειδικότητά του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δημοτικά Σχολεία: Αλλάζει το ωράριο αποχώρησης των μαθητών

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

euroekloges.jpg
Ευρωεκλογές: Πότε θα μείνουν κλειστά τα σχολεία - Η εγκύκλιος
Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024
Ευρωεκλογές: Πότε θα μείνουν κλειστά τα σχολεία - Η εγκύκλιος