astinomia-peripoliko
Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη που πυροβόλησε τον 16χρονο μαθητή, στο Λαγονήσι - 4 προσαγωγές από την αστυνομία

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη που πυροβόλησε τον 16χρονο μαθητή, στη μέση του δρόμου στο Λαγονήσι.

Ο άγνωστος δράστης οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Suzuki όταν ξαφνικά κατέβηκε από αυτό και κινήθηκε πεζός προς το μέρος δύο παιδιών στην οδό Κολοκοτρώνη στο Λαγονήσι.  

Τα παιδιά κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και για αυτό προσπάθησαν να φύγουν γρήγορα από το σημείο. Ξαφνικά το άτομο έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος τους με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον έναν στο δεξί μηρό. Σημειώνεται ότι οι Αρχές έχουν περισυλλέξει από το σημείο κάλυκα 9 μμ.

4 προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ - Πού στρέφονται οι έρευνες

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της προανάκρισης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ πριν από λίγη ώρα έγινε προσαγωγή 4 ατόμων. Ωστόσο, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η ΕΛ.ΑΣ θα δείξει στα παιδιά φωτογραφίες υπόπτων μήπως και αναγνωρίζουν τον δράστη της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί άλλος αυτόπτης μάρτυρας για το σοβαρό αυτό περιστατικό.

Aπό την πλευρά της, η οικογένεια του 16χρονου ανέφερε πως δεν είχε διαφορές με κάποιον οπότε η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει ενδείξεις για διαμάχη οικογενειών.

Σημειώνεται ότι τα παιδιά έχουν δώσει μία πρώτη κατάθεση για όσα βίωσαν ενώ αυτή την ώρα οι Αρχές αναζητούν αν υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες που μπορεί να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα